ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

تاکید کرملین بر پایان حملات اسرائیل برای حل مشکلات انسانی غزه

دبیر مطبوعاتی رئیس جمهور روسیه از لزوم تلاش جامعه جهانی برای توقف درگیری و حل وضعیت انسانی در نوار غزه، محکوم به شکست بودن ادامه کمک نظامی آمریکا به اوکراین و حمایت اکثریت مردم روسیه از ولادیمیر پوتین صحبت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 12
کد خبر: ۲۱۸۱۵۷

به گزارش راهبرد معاصر. دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین امروز در جمع خبرنگاران اعلام کرد، تا زمانی که درگیری نظامی ادامه دارد، وضعیت انسانی در نوار غزه قابل حل و فصل نیست.

 

وی بدین ترتیب به سخنان جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر قصد این کشور برای تامین تسلیحاتی اسرائیل تا نابودی کامل جنبش فلسطینی حماس واکنش نشان داده و گفت: «بحران انسانی که در غزه در حال وقوع است، موضوع توجه و نگرانی بسیاری از کشورهای جهان است. این امر مستلزم تلاش‌های کاملاً مؤثر و گام‌های جدی برای ارائه سریع کمک به مردم فلسطین است. در شرایطی که حملات ادامه داشته و موشک‌ها غرش می‌کنند، انجام این کار عملاً غیرممکن خواهد بود.»

 

بایدن شب گذشته در کاخ سفید از ادامه حمایت نظامی آمریکا از اسرائیل خبر داد و تاکید کرد که دولت آمریکا باید در این زمینه محتاط بماند، زیرا "دیدگاه کل جهان ممکن است یک شبه تغییر کند".

 

مسکو دیدار بایدن و زلنسکی را با دقت زیر نظر دارد

دبیر مطبوعاتی رئیس جمهور روسیه همچنین اعلام کرد که کرملین دیدار جو بایدن و ولادیمیر زلنسکی، روسای جمهور آمریکا و اوکراین در کاخ سفید را زیر نظر خواهد داشت. دیمیتری پسکوف در نشست خبری امروز خود در این باره گفت: «البته، ما این دیدار را بسیار دقیق نظارت خواهیم کرد. ضمن اینکه درک این نکته برای همه مهم است که تاکنون ده ‌ها میلیارد دلار به اوکراین در رسیدن به موفقیت در میدان نبرد کمکی نکرده است و میلیاردها دلار دیگر که کمک شود، محکوم به همین شکست خواهد بود.»

 

به گفته وی، دیدار بایدن و زلنسکی و هر نوع تصمیمی درباره حمایت آمریکا از کی‌یف، تغییری در وضعیت درگیری نظامی نخواهد داد.

 

اکثریت مردم روسیه از پوتین حمایت می‌کنند

سخنگوی کرملین همچنین تاکید کرد که اکثریت مردم روسیه از ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور فعلی این کشور حمایت می‌کنند و این مسئله بسیار اهمیت دارد.

 

پسکوف به سخنان رئیس انجمن وکلای روسیه، سرگئی استپاشین که از حمایت جمعیت مترقی کره زمین از تصمیم پوتین برای نامزدی مجدد در پست ریاست جمهوری صحبت کرده، واکنش نشان داده و افزود: «در جهان کسانی هستند که از اقدامات پوتین حمایت کرده و کسانی هم هستند که حمایت نمی‌کنند. این کاملاً طبیعی است، اما موضوع این نیست. نکته اصلی این است که پوتین مورد حمایت اکثریت قاطع مردم در فدراسیون روسیه قرار دارد و این چیزی است که یک واقعیت کاملاً انکارناپذیر است، و این چیزی است که رئیس جمهور برای آن ارزش قائل بوده و چیزی است که رئیس جمهور از آن قدرت می‌گیرد.»/ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار