نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

توضیحات کرملین در خصوص جایگزینی وزیر دفاع روسیه

کرملین در خصوص جایگزینی سرگئی شویگو اعلام کرد روسیه قصد تغییر رویکرد نظامی خود را ندارد و برای ایجاد تغییرات در برنامه‌ریزی بودجه وزارت دفاع این اقدام را انجام داده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در واکنش به جایگزینی سرگئی شویگو، وزیر دفاع این کشور با یک فرد غیرنظامی در کابینه جدید گفت که بودجه وزارت دفاع روسیه در حال حاضر به اندازه ۶.۷ درصد تولید ناخالص داخلی است. به گفته او این وضعیت «هنوز بحرانی نیست، اما نیاز به برخورد ویژه دارد». 

 

به گزارش اسپوتینک، پسکوف ادامه داد که در خصوص بخش نظامی، این انتصاب تغییری در مختصات فعلی ایجاد نمی‌کند. به گفته او «بخش نظامی همیشه در انحصار رئیس ستاد کل ارتش بوده است که به فعالیت‌های خود ادامه خواهد داد و هیچ تغییری در این زمینه پیش‌بینی نشده است».

 

سخنگوی کرملین اعلام کرد که بودجه وزارت دفاع روسیه در ماه‌های اخیر از ۳ درصد به ۶.۷ درصد تولید ناخالص داخلی رسیده است. این در حالی است که میانگین جهانی بودجه دفاعی در کشور‌های دنیا حدود ۲.۳ درصد تولید ناخالص داخلی است. 

 

گفتنی است، کرملین ساعتی پیش اعلام کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه پیشنهاد جایگزینی سرگئی شویگو، وزیر دفاع را با «آندری بلوسف» مطرح کرده که سابقا معاون نخست وزیر بوده است. وی یک اقتصاددان غیر نظامی است که از سال ۱۹۸۱ تا ۲۰۰۶ به عنوان محقق در موسسه ریاضی اقتصادی آکادمی علوم اتحاد جماهیر شوروی و سپس در موسسه پیش‌بینی اقتصادی آکادمی علوم روسیه مشغول به کار بود.

 

او در سال ۲۰۰۶ به عنوان معاون توسعه اقتصادی و بازرگانی وزارت کشور منصوب شد و دو سال بعد در جایگاه مدیر بخش مالی و اقتصادی دولت روسیه قرار گرفت.  بلوسوف در سال ۲۰۲۰ به عنوان معاون اول نخست وزیر انتخاب شد و از آن زمان تا کنون این سمت را بر عهده دارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار