گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است پاپ «لئو چهاردهم» به درخواست اسقف‌های بیت المقدس برای صلح در غزه پیوست

غریب آبادی: آژانس متعلق به دولت آمریکا نیست که بولتون دستورکار بازدید مقاماتش را تعیین کند

سفیر و نماینده دائم ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: آژانس، یکی از نهادهای وابسته به دولت آمریکا نیست که جان بولتون بتواند دستورکار بازدیدهای مقاماتش را تعیین کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 09
کد خبر: ۲۱۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، کاظم غریب آبادی، سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان های بین المللی مستقر در وین و نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی در توئیتر به ادعای جان بولتون مشاور امنیت ملی دولت آمریکا واکنش نشان داد.

 

او نوشت: «آژانس، یکی از نهادهای وابسته به دولت آمریکا نیست که بولتون بتواند دستورکار بازدیدهای مقامات آن را تعیین کند. سفر فروتا، مدیرکل موقت آژانس، در چارچوب تعاملات و همکاری های معمول ایران و آژانس صورت پذیرفت. ضمن رد هرگونه ادعایی درخصوص فعالیت های پنهانی هسته ای توسط ایران، این بازدید هیچ دستورکار خاصی، آنگونه که بولتون آرزو می کرد، نداشت. طبیعتا، در این بازدید، همکاری ها در سه حوزه راستی آزمایی برجام، پروتکل الحاقی و موافقتنامه جامع پادمان، مرور شدند.»

 

وی افزود: «هرگونه تلاشی برای ایجاد اخلال و انحراف در همکاری های سازنده و فعالانه ایران و آژانس و اعمال فشارهای نابه جا به آژانس، کاملا مخرب بوده و با اقدامات مناسب ایران نیز مواجه خواهد شد».

 

به گزارش فارس، بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید در آستانه سفر فروتا مدیرکل موقت آژانس در صفحه توییترش نوشته بود: «مدیرکل موقت آژانس زمانی به ایران سفر می‌کند که آژانس، اعضای شورای حکام را از فعالیت‌ها و برنامه مخفیانه ایران مطلع کرده است. ما و دیگر اعضای شورای حکام مشتاق به دریافت گزارش کامل از این سفر در اسرع وقت هستیم.»

 

کورنل فروتا مدیرکل موقت آزانس یکشنبه (دیروز) ۱۷ شهریور ماه در سفری نصفه روزه به تهران و برای اولین بار در این سمت با علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی و ظریف وزیر امور خارجه دیدار و در این دو دیدار بر تداوم همکاری های این نهاد با ایران تاکید کرد.

 

غریب آبادی پیش از انجام این سفر، دیدار فروتا با مقامات ایرانی را جزیی از تعاملات و همکاری‌های جاری ایران و آژانس و در چارچوب رایزنی‌های سطح بالا بین طرفین خوانده بود.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار