غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

روایت گروسی از دیدار با غریب‌آبادی

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پیامی از دیدار با معاون وزیر امور خارجه ایران خبر داد و همکاری با آژانس را امری ضروری در تایید ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران دانست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 17
کد خبر: ۲۷۳۸۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز سه‌شنبه و در پیامی از دیدار «به‌موقع» با «کاظم غریب‌آبادی» معاون وزیر امور خارجه ایران در وین خبر داد.

گروسی در این پیام که در صفحه شخصی او در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شده، نوشت: همکاری با آژانس امری گریزناپذیر برای ارائه تضمین‌های موثق درباره ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران است.

پیشتر «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین از دیدار غریب‌آبادی با گروسی خبر داده و اعلام کرده بود که قرار است او و همتای چینی‌اش نیز در محل نمایندگی هیات ایران در وین با غریب‌آبادی دیداری سه‌جانبه داشته باشند.

«کاظم غریب‌آبادی» نیز پس از دیدار با گروسی در پیامی در شبکه ایکس نوشت: گفت‌وگوی صریح و سازنده‌ای با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داشتم.

در این دیدار همکاری بین ایران و آژانس، حل و فصل ۲ موضوع باقی مانده، امنیت تاسیسات هسته‌ای و آخرین تحولات پیرامون موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

ایران و آژانس سابقه‌ای طولانی از همکاری دارند که آنها را قادر می‌سازد تا اندک اختلافات موجود را حل کنند، منوط به اینکه به فشار‌های سیاسی بیرونی به آژانس خاتمه داده شده و آژانس نیز رویکردی مستقل، فنی، بی‌طرفانه و حرفه‌ای اتخاذ نماید.

ایران ضمن حفاظت از امنیت و منافع ملی خود، به همکاری با آژانس در چارچوب تعهدات پادمانی‌اش متعهد است.

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت خارجه صبح دوشنبه از سفر غریب‌آبادی به وین برای گفت‌و‌گو با مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خبر داده بود./ ایسنا 

کلمات کلیدی: غریب آبادی گروسی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار