بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

روز ۶۸ طوفان‌الاقصی/ بازار غزه به گور دسته‌جمعی تبدیل شد

روز ۶۸ طوفان‌الاقصی/ بازار غزه به گور دسته‌جمعی تبدیل شد بمباران منازل فلسطینی‌ها در سراسر غزه و هلاکت تعدادی از نظامیان صهیونیست در کمین نیروهای فلسطینی از جدیدترین اخبار مربوط به فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 13
کد خبر: ۲۱۸۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که بمباران مناطق مختلف نوار غزه و حملات توپخانه ای ارتش رژیم صهیونیستی علیه این مناطق همچنان ادامه دارد فعالان خبری از اوضاع وخیم پناهگاه‌های آوارگان فلسطینی سخن می‌گویند.

 

بمباران غزه و اوضاع وخیم پناهگاه‌های آوارگان

شبکه المیادین گزارش داد که حملات هوایی جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف نوار غزه طی بامداد امروز و ساعت‌های گذشته همچنان ادامه داشته است به طوری که این حملات شهر خان یونس واقع در جنوب نوار غزه را در هم کوبید.

 

جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی منازل مسکونی در دیرالبلح واقع در مرکز نوار غزه را نیز بمباران کردند که در پی آن چندین فلسطینی بی گناه از جمله چند کودک به شهادت رسیدند.

 

توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی نیز مانند روزهای گذشته مناطق مختلف بخش مرکزی نوار غزه را هدف قرار داد.

 

مناطق التفاح و الدرج واقع در شرق غزه نیز شاهد حملات توپخانه ای ارتش رژیم صهیونیستی بود. اطراف مرکز درمانی ناصر واقع در شهر خان یونس نیز توسط توپخانه ارتش این رژیم هدف قرار گرفت.

 

علم الصباح یک فعال فلسطینی در رفح تاکید کرد: اوضاع در پناهگاه‌های آوارگان فلسطینی به ویژه در سایه شرایط بد جوی وخیم شده است.

 

افزایش آمار شهدا و زخمی‌های فلسطینی

در همین راستا خبرنگار شبکه المیادین از افزایش آمار شهدا و زخمی‌های حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه خبر داد.

 

بر اساس این گزارش، تعداد شهدای فلسطینی از عدد ۱۸ هزار و ۵۰۰ تن عبور کرده است.

 

خبرنگار المیادین در غزه تاکید کرد که آمار زخمی‌های این حملات نیز افزایش یافته و به بیش از ۵۰ هزار تن رسیده است.

 

تبدیل شدن یک بازار در غزه به گور دسته‌جمعی

شبکه الجزیره نیز گزارش داد که محاصره شمال نوار غزه توسط اشغالگران صهیونیست باعث شده که ساکنان اردوگاه جبالیا در این باریکه بازار اردوگاه را به گور دسته جمعی برای تدفین پیکر شهدای فلسطینی تبدیل کنند.

 

نبرد رزمندگان با متجاوزان صهیونیست در دیرالبلح

از سوی دیگر گزارش‌های رسانه‌ای از تداوم نبرد رزمندگان فلسطینی با متجاوزان در محورهای مختلف نوار غزه حکایت دارد.

 

خبرنگار شبکه المیادین گزارش داد که درگیری‌هایی در مناطق جنوبی دیرالبلح میان نیروهای مقاومت فلسطین و اشغالگران صهیونیست در جریان است.

 

بر اساس این گزارش، نیروهای فلسطینی همچنان آمادگی وارد آوردن ضربات سخت به نظامیان صهیونیست را دارند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار