پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

وزیر ارتباطات: ۸ میلیون خانوار تا آخر سال تحت پوشش فیبر نوری قرار می‌گیرند

وزیر ارتباطات: ۸ میلیون خانوار تا آخر سال تحت پوشش فیبر نوری قرار می‌گیرند وزیر ارتباطات در حاشیه جلسه امروز هیات دولت، گفت: در بیش از ۱۰۰ شهر کار اتصال تمام شده است و نزدیک به ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار خانوار تحت پوشش قرار گرفته‌اند و تا پایان سال به ۸ میلیون خانوار تحت پوشش خواهیم رسید.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 13
کد خبر: ۲۱۸۳۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، «عیسی زارع‌پور» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون ۵ هزار و ۶۰۰ روستای جدید به اینترنت دسترسی پیدا کردند و تا پایان سال تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار نیز به اینترنت متصل خواهند شد. این تعداد روستا که در دولت سیزدهم به اینترنت متصل شدند، معادل ۴ سال پیش از آن است.

 

وی افزود: اتفاق بسیاری بزرگی است که به آبادی روستاها منجر می‌شود و انگیزه برای مهاجرت معکوس ایجاد می‌کند.

 

زارع‌پور تاکید کرد: پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارهای مهم‌ترین پروژه ما در حوزه ارتباطات است و کار با قوت جلو می‌رود. در بیش از ۱۰۰ شهر کار اتصال تمام شده است و نزدیک به ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار خانوار تحت پوشش قرار گرفته‌اند و تا پایان سال به ۸ میلیون خانوار تحت پوشش خواهیم رسید. سرعت‌هایی که با این فناوری می‌توانیم برای مردم مهیا کنیم، سرعت‌های چند ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه‌ای است.

 

وزیر ارتباطات اعلام کرد: در سفر گذشته رئیس جمهور به استان البرز این طرح را در شهرستان چهارباغ اجرا کردیم و در منزل و محل کار مردم حاضر شدیم و سرعت‌های بیش از ۹۰۰ مگابیت بر ثانیه بود. در تلاش هستیم تا پایان دولت چنین امکانی را برای مردم در تمام شهرها ایجاد کنیم.

 

زارع‌پور خاطرنشان کرد: در هفته گذشته کپسول زیستی جدید کشور با یک پرتابگر جدید با موفقیت پرتاب و زیست در فضا بعد از ۱۱ سال احیا شد. این مسیر پرشتاب دنبال خواهد شد.

 

تمام دستگاه‌ها باید خدمات خود را از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند ارائه کنند که اکنون آمار به ۷۰ درصد رسیده است. امیدوارم تا پایان سال شاهد ارائه ۱۰۰ درصدی خدمات از این طریق باشیم. وزارت ارتباطات اکنون بیش از ۹۰ درصد خدمات خود را به صورت برخط و از طریق این پنجره ارائه می‌دهد و موارد باقیمانده ظرف چند روز آینده به پایان خواهد رسید./ 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار