استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد

توضیحات دهقان درباره میزان طلب ایران از بحرین

معاون حقوقی رئیس دولت سیزدهم در حاشیه جلسه امروز هیات دولت، گفت: دولت مصوبه مجلس را درباره دعوای حقوقی با بحرین پیگیری خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 13
کد خبر: ۲۱۸۳۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد دهقان صبح امروز (چهارشنبه ۲۲ آذر۱۴۰۲) در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره مصوبه مجلس درباره دعوای حقوقی با بحرین بابت مطالبات ایران اظهار کرد: چند لایحه در دستور کار مجلس است و یکی را هم تصویب کرده‌اند. متن ما از قبل برای اقامه دعوا آماده است و خوشبختانه بلافاصله کار را شروع خواهیم کرد.

 

وی در پاسخ به این سوال که این دعاوی حقوقی در کجا مطرح خواهد شد؟ یادآور شد: طبیعتا در داوری است. ما از قبل با بحرین موافقت‌نامه سرمایه‌گذاری داریم و در مواردی که به سرمایه‌گذاران ما لطمه بخورد طبق این موافقت‌نامه به داوری ارجاع و در آنجا مطرح می‌شود.

 

دهقان درباره میزان طلب ایران از بحرین گفت: البته موضوعات متفاوت است. یک دعوا مربوط به بانک مرکزی است که یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار آنجا داریم و یک دعوا هم مربوط به بیمه است که مبلغ آن کم و چند میلیون دلار است.

 

معاون حقوقی رئیس جمهور در پاسخ به این سوال که آیا برای متهم پرونده کریپتولند که به اروپا گریخته اعلان قرمز صادر شده یا خیر؟ بیان کرد: این موضوع را از وزارت کشور بپرسید.

 

دهقان همچنین درباره برگزاری دادگاه گروهک تروریستی منافقین گفت: این موضوع خوشبختانه در این دولت پیگیری شد و پرونده‌ها به قوه قضاییه فرستاده شده و الحمدلله در دادگاه در حال رسیدگی است که دیروز هم اولین جلسه آن برگزار شده است.

 

وی ادامه داد: همکاری خیلی خوبی بین قوه قضاییه وجود دارد. اسناد کافی هم آماده است و شهود هم حضور دارند. در گذشته مقداری در این زمینه غفلت شده بود که خوشبختانه در این دولت در حال پیگیری است.

 

دهقان همچنین اظهار کرد: قطعا آرا که صادر شود بخشی از آن که در محاکم خارجی قابل اجراست توسط مرکز امور حقوقی و بین‌الملل برای شناسایی و اجرا پیگیری خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار