بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

اعزام مخفیانه نیروهای آمریکایی و انگلیسی به قبرس

لندن و واشنگتن پس از آغاز تهاجم رژیم صهیونیستی و بمباران غزه، مخفیانه صد‌ها نیروی اضافی به پایگاه انگلیس در قبرس اعزام کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 13
کد خبر: ۲۱۸۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، تارنمای افشاگر انگلیسی دیکلسیفاید دیروز (۲۱ آذر) با افشای نامه وزیر دفاع این کشور به یکی از نمایندگان مجلس نوشت که پس از آغاز بمباران غزه، انگلیس به‌طور مخفیانه ۵۰۰ نیروی اضافی را به پایگاه خود در قبرس که برای تامین سلاح به اسرائیل استفاده می‌شود، فرستاد.

 

دولت انگلیس پیشتر گفته بود که برای حمایت از اسرائیل یک هزار سرباز در شرق مدیترانه مستقر کرده، اما محل استقرار آن‌ها را فاش نکرده بود. جیمز هیپی، وزیر دفاع انگلیس در نامه‌ای به کنی مک اسکیل، از نمایندگان مجلس انگلیس اعلام کرد که در ۲۷ نوامبر (۶ آذر) نیمی از این نیرو‌ها در قبرس حضور داشتند.

 

انگلیس همچنین از زمان آغاز بمباران غزه، پرسنل نظامی بیشتری را در مصر، اسرائیل و لبنان مستقر کرده، اما از اعلام تعداد آنها، خودداری می‌کند.

 

با الحاق نیرو‌های جدید، تعداد پرسنل مستقر در پایگاه‌های انگلیس در قبرس به حدود ۳ هزار نفر می‌رسد.

 

علاوه بر این، ۱۲۹ تن از پرسنل نیروی هوایی آمریکایی نیز به‌صورت مخفیانه در قلمرو انگلیس در قبرس مستقر شدند.

 

پایگاه هوایی اصلی انگلیس در قبرس "آکروتیری" نام دارد و مدت‌هاست که جنگنده‌های انگلیسی برای حمله به اهدافی در خاورمیانه بوده از آن بهره‌برداری می‌کنند. این پایگاه نزدیک ۳۰۰ کیلومتر با تل آویو فاصله دارد.

 

به‌تازگی فاش شد که از زمان شروع بمباران غزه، بیش از ۳۰ پرواز ترابری نظامی نیرو‌های هوایی انگلیس از این پایگاه به تل آویو پرواز کرده‌اند.

 

کِنی مک اِسکیل، نماینده مجلس انگلیس به دیکلسیفاید گفت: ما به شفافیت و پاسخگویی در مورد آنچه در پایگاه‌های انگلیس در قبرس روی می‌دهد و نقشی که آن‌ها در بمباران جنایتکارانه اسرائیل به غزه ایفا می‌کنند، نیاز داریم. نقش این نیروی نظامی اضافی باتوجه به آنکه قبلاً نیز تعداد انبوهی از پرسنل نظامی در آن پایگاه مستقر بودند، چیست؟/ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار