درخواست آلمان از ایران برای کمک به کاهش تنش‌ها در منطقه-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

درخواست آلمان از ایران برای کمک به کاهش تنش‌ها در منطقه

وزیر خارجه آلمان در گفت‌وگوی تلفنی با همتای ایران با بیان اینکه حل بحران غزه تنها در سایه راهکارهای سیاسی ممکن است، گفت که این کشور خواستار مساعدت ایران برای کاهش تنش‌ها در منطقه است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 09
کد خبر: ۲۱۷۴۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، وزرای خارجه ایران و آلمان جمعه شب ۱۷ آذر ماه درباره آخرین اوضاع غزه و مناسبات دوجانبه تلفنی گفت‌وگو کردند.

 

امیرعبداللهیان جمعه شب با دبیرکل جهاد اسلامی و همچنین رئیس دفتر سیاسی حماس نیز درباره اوضاع غزه تلفنی گفت‌وگو کرده بود.

 

حسین امیرعبداللهیان در گفت‌وگو با آنالنا بائربوک وزیر خارجه آلمان با اشاره به تداوم کشتار غیرنظامیان، زنان و کودکان در غزه و کرانه باختری، بر ضرورت توجه ویژه جامعه جهانی به این موضوع مهم و مرتبط با حقوق بشر تأکید کرد.

 

امیرعبداللهیان در این گفت‌وگوی تلفنی که نخستین تماس تلفنی دو وزیر خارجه بعد از تحولات دو ماه اخیر در فلسطین و غزه است، با محکوم کردن نسل کشی در غزه و با اشاره به ریشه بحران، راهکار سیاسی را برگزاری رفراندوم سازمان ملل بین ساکنان اصیل فلسطین شامل مسیحی، مسلمان و یهودی خواند.

 

به گزارش فارس، وزرای امور خارجه ایران و آلمان ۲۲ شهریور ماه تلفنی گفت‌وگو کردند و براساس اعلام وزارت خارجه ایران، این گفت‌وگوی مبتنی بر احترام متقابل، به صورت صریح و شفاف انجام شده بود. امیرعبداللهیان ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۰ در حاشیه پنجاه و هشتمین کنفرانس امنیتی مونیخ با «آنالنا بائربوک» وزیر خارجه آلمان دیدار و گفت‌وگو کرده بود.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگوی تلفنی جمعه شب درباره روابط دوجانبه نیز ضمن اشاره به پیوندهای فرهنگی و تاریخی بین ایران و آلمان عنوان کرد: احترام متقابل و تمرکز بر منافع مشترک، لازمه حفظ و تقویت مناسبات در عرصه‌های مختلف بوده و در این چارچوب، جمهوری اسلامی ایران از گسترش مناسبات بین ایران و آلمان استقبال می‌کند.

 

آنالنا بائربوک وزیر امور خارجه آلمان نیز در این تماس تلفنی درباره تحولات فلسطین، با اشاره به لزوم عدم گسترش دامنه بحران، گفت که حل بحران غزه تنها در سایه راهکارهای سیاسی ممکن است.

 

آنالنا بائربوک ضمن تأکید بر لزوم رعایت اصول حقوق بین‌الملل بشردوستانه، عنوان کرد: آلمان خواستار مساعدت ایران برای کاهش تنش‌ها در منطقه است.

 

در این تماس، دو وزیر خارجه با تاکید بر اهمیت حفظ کانال گفت‌وگو در مسیر کمک به تقویت همکاری‌های دوجانبه، برخی موضوعات کنسولی را نیز مورد بررسی قرار دادند.

 

در دو ماه اخیر پس از عملیات طوفان الاقصی و واکنش رژیم صهیونیستی به این عملیات با حمله به غزه که منجر به شهادت بیش از ۱۶ هزار نفر از ساکنان غزه اعم از زن، کودک و غیرنظامیان شد، حسین امیرعبداللهیان چند بار با جوزپ بورل مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تلفنی گفت‌وگو کرده است. وی همچنین در این دو ماه با وزیر خارجه انگلیس هم یک بار تلفنی گفت‌وگو کرد و در سفرش به ژنو نیز با همتای فرانسوی دیدار و درباره اوضاع غزه و نسل‌کشی صهیونیست‌ها به گفت‌وگو پرداخت./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار