آلمان و انگلیس خواستار آتش بس پایدار در غزه شدند-راهبرد معاصر
عملیات شهادت طلبانه در قلب تل‌آویو + واکنش گروه‌های مقاومت  مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم

آلمان و انگلیس خواستار آتش بس پایدار در غزه شدند

وزرای خارجه آلمان و انگلیس در یادداشتی در روزنامه ساندی تایمز خواستار آتش بس در غزه شدند ولی از درخواست «آتش بس فوری» خودداری کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۶ - ۲۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 17
کد خبر: ۲۱۸۸۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دیوید کامرون» و «آنالنا بائربوک» وزرای خارجه انگلیس و آلمان خواستار آتش بس پایدار جنگ در غزه شدند اما از درخواست آتش بس فوری خودداری کردند.

کامرون و بائربوک در یادداشتی در روزنامه ساندی تایمز نوشتند: ما باید تمام تلاش خود را بکنیم تا راه را برای یک آتش بس پایدار که منجر به صلح پایدار می شود، هموار کنیم.

آنها تاکید کردند که {آتش بس} هر چه زودتر بیاید، بهتر است، نیاز فوری است، چرا غیرنظامیان بیش از حد در این جنگ کشته شده اند.

سی ان ان با اشاره به یادداشت این دو نوشت: نه کامرون و نه بائربوک معتقدند نیستند که درخواست آتش بس فوری بهترین راه است چرا که آنها می‌گویند یک آتش بس فوری حق اسرائیل برای دفاع از خود را نادیده می‌گیرد.

وزرای خارجه انگلیس و آلمان که از هردو از حامیان رژیم صهیونیستی در جنگ غزه هستند مدعی شدند، «حماس به طور وحشیانه به اسرائیل حمله کرد و هنوز هم هر روز برای کشتن شهروندان اسرائیلی موشک شلیک می کند. حماس باید سلاح‌های خود را زمین بگذارد.»

در ادامه این یادداشت آمده است: ماندن حماس در قدرت یک مانع همیشگی برای راه حل دو دولتی خواهد بود.

آنها همچنین ادعا کردند: «یک آتش‌بس ناپایدار، که به سرعت به خشونت‌های بیشتر منجر میشود و تنها ایجاد اعتماد لازم برای صلح را دشوارتر می‌کند.

کامرون پیش از این در گفت‌وگو با سی‌ان‌ان گفته بود: «اگر حماس حتی بخشی از غزه را در اختیار داشته باشد، هرگز راه‌حل دو کشوری وجود نخواهد داشت.

کامرون و باربوک همچنین گفتند که آنها از تلاشهای دیپلماتیک برای توافق بیشتر برای دریافت کمک‌ها و آزادی گروگان‌های بیشتر حمایت میکنند.

به دنبال ناکامی شورای امنیت سازمان ملل در تصویب قطعنامه آتش بس با وتوی آمریکا، مجمع عمومی قطعنامه ای را با رای مثبت ۱۵۳ عضو خود یعنی اکثریت قاطع آرا تصویب کرد که خواستار آتش بس فوری بشردوستانه در غزه و همچنین آزادی فوری و بدون قید و شرط همه اسرا شده است.

آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل در اقدامی کم سابقه از شورای امنیت انتقاد و تاکید کرد که ناتوانی شورای امنیت در جلوگیری از تداوم جنگ غزه به تضعیف جایگاه این شورا منجر شده است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار