جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

کره‌جنوبی همسایه شمالی خود را تهدید نظامی کرد

کره‌جنوبی همسایه شمالی خود را تهدید نظامی کرد وزیر دفاع کره‌جنوبی به کره شمالی هشدار داد در صورت انجام اقدامات «بی پروا»، تنها یک «جهنم ویرانی» در انتظار این کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 13
کد خبر: ۲۱۸۳۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، در بحبوحه تشدید تنش‌ها در شبه جزیره کره پس از لغو توافقنامه نظامی بین دو کره در سال ۲۰۱۸، شین وون سیک، وزیر دفاع کره جنوبی، پس از آن که کره شمالی ماه گذشته اعلام کرد تمامی اقدامات نظامی متوقف شده تحت این پیمان را از سر خواهد گرفت، این هشدار را در جلسه‌ای با فرماندهان ارشد نظامی خود بیان کرد.

 

شین گفت: «کره شمالی تنها دو انتخاب دارد: صلح یا نابودی. اگر کره شمالی اقدامات بی پروایی انجام دهد که به صلح آسیب می‌زند، تنها جهنم ویرانی در انتظارش است.»

 

ماه گذشته، سئول قرارداد دوطرفه را در اعتراض به پرتاب اولین ماهواره جاسوسی نظامی کره شمالی ۳۰ آبان به حالت تعلیق درآورد سپس پیونگ یانگ نیز این توافق را لغو کرد.

 

این توافق مبتنی بود بر اتخاذ تدابیری برای کاهش تنش و جلوگیری از درگیری‌های تصادفی، مانند ممنوعیت رزمایش‌ها و مانور‌های نظامی در نزدیکی مرز‌های زمینی و دریایی، خلع سلاح منطقه امنیتی مشترک (JSA) و عقب‌نشینی پست‌های نگهبانی در داخل منطقه غیرنظامی (DMZ) که دو کره را از هم جدا می‌کند.

 

به گفته وزارت دفاع کره جنوبی، از زمان لغو این توافق، کره شمالی شروع به نصب مجدد پست‌های نگهبانی و استقرار تسلیحات سنگین در داخل منطقه غیرنظامی حائل کرده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار