بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود

آمریکا: همزمان چندین مقام مهم حماس را هدف تحریم قرار می‌دهیم

آمریکا: همزمان چندین مقام مهم حماس را هدف تحریم قرار می‌دهیم سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در تداوم حمایت واشنگتن از رژیم اسرائیل و اعمال تحریم‌ها علیه جنبش حماس اعلام کرد: «ایالات متحده و هم پیمانان و شرکای ما بر تعهدمان برای از بین بردن شبکه‌هایی که از جریان‌های مالی حماس حمایت می‌کنند، در چارچوب تلاش مستمر ما برای بازدارندگی و جلوگیری از فعالیت تروریستی آن گروه، عزمی راسخ دارند.»
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۸ - ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 13
کد خبر: ۲۱۸۴۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ متیو میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی اعلام کرد: این چهارمین دور تحریم‌هایی است که ما از زمان حمله هولناک حماس در هفتم اکتبر اعمال کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه این تحریم‌ها با هماهنگی با انگلیس اعمال شده است، اعلام کرد که «همزمان چندین مقام مهم حماس را هدف تحریم قرار می‌دهیم».

آمریکا روز چهارشنبه تحریم‌های جدیدی علیه حماس اعلام کرد که هشت مقام مقاومت و نماینده آن‌ها را هدف قرار می‌دهد.

به گفته وزارت خزانه‌داری آمریکا این افراد به مدیریت شبکه مالی حماس کمک می‌کنند. این تحریم ها، دسترسی این افراد به دارایی‌ها و حساب‌های بانکی را مسدود می‌کند و از تجارت آن‌ها با آمریکایی‌ها جلوگیری می‌کند.

در بیانیه وزارت خزانه داری آمریکا نیز آمده است که این تحریم‌ها «مقامات اصلی حماس را که در مدیریت امور مالی این گروه دست دارند و منافع آن در خارج از کشور را نمایندگی می‌کنند»، هدف قرار می‌دهد.

برایان نلسون، معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی ادعا کرد: «حماس همچنان به شدت به شبکه‌هایی از مقاماتی که در جایگاه‌های مناسبی قرار دارند، اتکا دارد و آن‌ها از اختیارات قضایی به ظاهر مجاز برای هدایت کارزار‌های جمع‌آوری کمک‌های مالی به نفع این گروه استفاده می‌کنند، و این درآمد‌های غیرقانونی را برای پشتیبانی از فعالیت‌های نظامی این گروه در غزه هدایت می‌کنند.»

بر اساس اعلام آمریکا، تحریم‌های جدید شامل افراد مستقر در غزه، کرانه باختری، لبنان و ترکیه است. در میان آن‌ها اسماعیل برهم قرار دارد که وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرده یکی از اعضای دفتر سیاسی نوار غزه بوده و با ظاهر جبارین وزیر دارایی حماس که او نیز تحت تحریم است، همکاری می‌کند تا کمک‌های مالی جهانی را به حماس منتقل کند.

بر اساس بیانیه وزارت خزانه داری آمریکا اسماعیل موسی احمد برهم ساکن غزه، هارون منصور یعقوب ناصرالدین ساکن ترکیه، علی عبد الرحمان برکه ساکن لبنان، جهاد محمد شاکر یغمور نماینده حماس در ترکیه، ماهر ربحی عبید مقیم لبنان، نزار محمد عوادالله ساکن غزه، حسن الوردیان نماینده بیت لحم، و مهمت کایا مقیم ترکیه، افرادی هستند که امروز تحریم شده‌اند. / ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار