پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

رای مثبت هند به قطعنامه آتش‌بس در غزه برای نخستین بار

در ادامه کاهش حمایت‌های بین‌المللی از رژیم صهیونیستی بابت جنایت‌های این رژیم در نوار غزه، دولت هند برای نخستین بار به قطعنامه سازمان ملل برای توقف جنگ در غزه رأی مثبت داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 13
کد خبر: ۲۱۸۲۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، هند در میان ۱۵۳ کشوری بود که در نشست روز سه شنبه مجمع عمومی سازمان ملل به آتش بس بشردوستانه در غزه رای مثبت داد. دهلی نو در رای گیری های قبلی از زمان شروع درگیری در ۷ اکتبر از رای گیری در مورد مفاد آتش بس خودداری کرده بود.

 

قطعنامه جدید سازمان ملل خواستار آتش بس بشردوستانه در غزه، حفاظت از غیرنظامیان، آزادی فوری و بدون قید و شرط همه گروگان ها و دسترسی بشردوستانه به غزه است.

 

روچیرا کامبوج، نماینده هند در سازمان ملل در توضیح رأی مثبت دهلی‌نو به قطعنامه روز سه‌شنبه سازمان ملل درباره غزه گفت: «ما از این واقعیت که جامعه بین المللی توانسته است زمینه مشترکی برای مقابله با چالش های متعدد پیش روی منطقه پیدا کند، استقبال می کنیم.»

 

جو بایدن رییس جمهور آمریکا دیروز سه‌شنبه تأکید کرد: نتانیاهو (نخست وزیر اشغالگران قدس) باید کابینه خود را تغییر دهد.

 

رییس جمهور آمریکا در این خصوص ادامه داد: تل آویو به دلیل بمباران های کور در حال از دست دادن حمایت های خود است. نتانیاهو باید کابینه خود را تقویت کرده و تغییر دهد تا راه حلی بلندمدت برای مناقشه اسراییل و فلسطین پیدا کند.

 

جو بایدن ادامه داد: برای آزادی بیش از ۱۰۰ اسیر ساعت ها با قطری ها و مصری ها صحبت کردم. امنیت یهودیان به معنای واقعی کلمه در خطر است. کابینه کنونی، افراطی ترین کابینه (از زمان تأسیس این رژیم جعلی) است و راه حل دو دولتی را نمی خواهد. نتانیاهو نمی تواند در آینده به تشکیل دولت فلسطین نه بگوید.

 

به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، بایدن در گفتگو با حامیان مالی دموکرات ها در واشنگتن گفت که نخست وزیر نتانیاهو «تصمیم سختی برای اتخاذ» دارد.

 

رییس جمهور آمریکا گفت: این محافظه‌ کارترین کابینه در اسرائیل است. تل آویو راه‌ حل دو دولتی را نمی‌ خواهد./ مهر

ارسال نظر