ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

قاتل جوان پاساژ پارسیان شهریار قصاص شد

قاتل جوان پاساژ پارسیان شهریار قصاص شد : پسر جوان که با همدستی ۲ برادرش در درگیری خونین پاساژ پارسیان شهریار دست به قتل زده بود صبح چهارشنبه در زندان پای چوبه دار رفت و حکم قصاص اجرا شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۵ - ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 14
کد خبر: ۲۱۸۴۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسیدگی به این پرونده از ۱۰ فروردین ماه سال ۸۸ به دنبال وقوع جنایتی هولناک مقابل پاساژی در شهریار آغاز شد. رهگذرانی که از مقابل پاساژ پارسیان عبور می‌کردند با ۳ برادر قمه به دست روبه رو شدند که به سوی پسر جوانی به نام کامران حمله کردند و با قمه به جان او افتادند. آن‌ها قبل از اینکه رهگذران فرصت کنند با پلیس تماس بگیرند پا به فرار گذاشتند.

کامران به بیمارستان منتقل شد، اما ساعتی بعد به خاطر شدت جراحات جان سپرد. دوربین مداربسته مقابل پاساژ نشان می‌داد ۳ برادر به نام‌های مجید، معین و مبین، که از دوستان کامران بودند وی را به کام مرگ کشانده اند.

بازداشت عاملان قتل مقابل پاساژ در شهریار

پلیس به ردیابی ۳ برادر پرداخت، اما در یافت آن‌ها پس از جنایت به محل نامعلومی گریخته اند. ۵ ماه از جنایت گذشته بود که پلیس رد ۳ برادر را در کوه‌های آوج یافت و آن‌ها را بازداشت کرد. آن‌ها به درگیری قبلی با کامران و قتل وی اعتراف کردند.

۳ برادر به اتهام مشارکت در قتل در شعبه ۷۱ دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه ایستادند. در آن جلسه اولیای دم درخواست قصاص را مطرح کردند. سپس ۳ برادر به حمله خونین به قربانی اعتراف کردند و به تشریح ماجرا پرداختند.

به این ترتیب قضات دادگاه، ۳ برادر را به قصاص محکوم کردند. مدتی از صدور حکم قصاص نگذشته بود که مادر کامران اعلام کرد کامران با برادر بزرگتر آن‌ها به نام مجید درگیر بوده و عامل اصلی جنایت مجید است. زن سالخورده از دو برادر کوچک گذشت کرد. به این ترتیب معین و مبین پس از گذراندن دوره محکومیت شان از زندان آزاد شدند و حکم قصاص مجید در دیوان عالی کشور تایید خورد و قطعی شد.

اعدام در زندان

۱۴ سال پس از جنایت مجید که در لیست اعدامی‌ها قرار داشت در زندان پای چوبه دار رفت و حکم قصاص اجرا شد. / رکنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار