سردار حاجی زاده: عملیات وعده صادق ۳ حتما انجام می‌شود جزئیات بررسی طرح استیضاح همتی در جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس پزشکیان: ظرفیت‌ها را برای کاهش وابستگی به نفت مد نظر داریم رهبر انقلاب در دیدار دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین: طرح احمقانه آمریکا برای غزه به هیچ‌جا نخواهد رسید واکنش پزشکیان به شایعه برکناری فرزین: به حل مشکلات مصممیم درخواست فرمانده کل سپاه پاسداران از نخبگان مهاجر ایرانی / برای کمک به ایران برگردید سردار فدوی: وعده صادق ۳ به موقع اجرا خواهد شد / حمایت ایران از مظلومان ادامه دارد عارف: کالا‌های اساسی مردم به وفور تأمین شده است الحاق خودرو‌های ارتباط تاکتیکی خاتم ۲۷۰ و ۴۵۰ به یگان‌های مردم‌پایه سپاه پزشکیان: باور دارم که از مشکلات عبور می‌کنیم جزئیاتی از قتل دانشجوی دانشگاه تهران تعدادی از مرتبطین با سرویس‌های بیگانه در ماه‌های اخیر شناسایی شدند ارائه گزارش وزیر کشور در مورد حادثه کوی دانشگاه در جلسه هیات دولت رئیس‌جمهور: همه به چشم دیده‌اند کسانی که ادعای دفاع از حقوق بشر می‌کنند، دروغگو هستند احتمال سفر پزشکیان به اصفهان پیش از پایان سال

توضیحات مقام ارشد امنیتی از جزئیات حمله تروریستی به مقر انتظامی راسک

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور گفت: تعدادی از کشته‌شدگان تروریست در اختیار نیروی انتظامی است و تعدادی را با خود بردند. منطقه در حال حاضر در آرامش کامل است. نیرو‌های امنیتی و انظارمی با اجرای طرح مهار و محاصره منطقه، به دنبال دستگیری باقی تروریست‌های متواری هستند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۲۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 15
کد خبر: ۲۱۸۵۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید مجید میراحمدی با اشاره به جزئیات حمله تروریستی پنجشنبه شب در مقر انتظامی راسک، گفت: حدود ساعت ۲ بامداد، تروریست‌ها از چند محور به کلانتری راسک حمله کرده و کمینی را برای جلوگیری از ورود نیرو‌های کمکی ایجاد کردند.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور اضافه کرد: نیرو‌های کمکی هم پس از اعزام در کمین نیرو‌های تروریستی قرار گرفتند، اما با رشادت و شجاعت، و با تقدیم ۲ شهید و مقاومت جانانه، موفق شدند خود را به کلانتری برسانند. این نیرو‌ها توانستند با کمک کادر کلانتری، تروریست‌ها را وادار به عقب‌نشینی کرده و تلفاتی را از از آن‌ها گرفته و ۱ نفر را هم دستگیر کنند. این حادثه مجموعا ۱۱ شهید و ۶ زخمی را به همراه داشت.

وی ادامه داد: تعدادی از کشته‌شدگان تروریست در اختیار نیروی انتظامی است و تعدادی را با خود بردند. منطقه در حال حاضر در آرامش کامل است. نیرو‌های امنیتی و انظارمی با اجرای طرح مهار و محاصره منطقه، به دنبال دستگیری باقی تروریست‌های متواری هستند.

میراحمدی با بیان اینکه تعداد دقیق تروریست‌ها مشخص نشده است، افزود: دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی، مشغول تحقیق و بررسی هستند تا جزئیات دقیق را به اطلاع مردم برسانند.

معاون وزیر کشور اضافه کرد: گروهک جیش‌الظلم مسئولیت این حادثه تروریستی را به عهده گرفته است و قطعا پاسخ سخت و دردناکی را دریافت خواهد کرد.

وی با اشاره به تاثیر شبکه‌های تفرقه افکن داخلی بر رخ دادن چنین حوادثی، گفت: وقتی که امنیت منطقه با حرف‌های اختلاف افکن و اقدامات مختلف، دچار مسائل و مشکلاتی شود، به طور طبیعی جریان‌های تروریستی از آب گل‌آلود ماهی میگیرند؛ بنابراین شرایط منطقه و استان بسیار مهم است و افرادی که در استان مسئولیت داشته و بلندگو در اختیار داشته و تاثیرگذارند، باید توجه کنند که امنیت مهم‌ترین و اصلی‌ترین موضوع است و صحبت‌ها و اقداماتشان باید در راستای تقویت امنیت منطقه باشد.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور خاطرنشان کرد: هرگونه سخن و اقدام تفرقه‌افکن، قطعا به نفع تروریست‌ها است و آن‌ها از این شرایط بهره خود را خواهند برد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار