اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

تروریست‌ها در محاصره کامل هستند/ ۵ نیروی مدافع امنیت شهید و ۱۰ نفر مجروح شدند

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: حمله گروهک تروریستی جیش الظلم به شهرستان‌های چابهار و راسک با شکست صددرصدی مواجه شد که در این عملیات علاوه بر به هلاکت رسیدن ۶ تروریست، سایر تروریست‌ها که در یک منزل مسکونی مخفی شدند در محاصره کامل هستند و پنج مدافع امنیت شهید و ۱۰ نفر نیز زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 04
کد خبر: ۲۳۴۷۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید مجید میراحمدی روز پنجشنبه درباره آخرین جزئیات درگیری در جنوب سیستان و بلوچستان اظهار کرد: گروهک تروریستی جیش الظلم در ۲ شهرستان چابهار و راسک به طور همزمان اقدام به انجام عملیات تروریستی کرد که در راسک موفق به نفوذ و تصرف مقر سپاه نشد.

وی افزود: هدف تروریست‌ها بعد از تصرف این مکان‌ها به شهادت رساندن تمامی حافظان امنیت در این مقر‌ها بود که با لطف خدا و رشادت حافظان امنیت اقدام کور این گروهک با شکست صددرصدی مواجه شد.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور ادامه داد: در راسک تعدادی از تروریست‌ها در محاصره کامل هستند و هیچ راهی جز تسلیم یا کشته شدن ندارند، در حمله به مقر نظامی این شهرستان یک تروریست کشته شد.

وی اظهار کرد: در چابهار نیز با مقاومت نیرو‌های سپاه و جان برکفان امنیت تروریست‌ها با شکست مواجه شدند و پس از ورود به یک ساختمان مسکونی تعدادی را به گروگان گرفتند که با تلاش نیرو‌های سپاه این افراد در حال آزاد شدن هستند، در این عملیات نیز پنج تروریست کشته و جلیقه‌های انتحاری که بر تن داشتند منفجر شد.

میراحمدی گفت: در حمله به مقر دریابانی چابهار نیز به لطف خدا، رشادت و آمادگی حافظان امنیت سه تروریست در این مقر کشته و این عملیات هم با شکست مواجه شدند.

وی ادامه داد: در چابهار تعدادی از تروریست‌ها در یک منزل مسکونی رفته که نیرو‌های سپاه در حال خروج گروگان‌ها هستند که پس از نجات این افراد، تروریست‌ها مجبور به تسلیم یا کشته شدن هستند.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور افزود: در این عملیات‌ها پنج نفر از نیرو‌های سپاه و فراجا به شهادت رسیده و ۱۰ نفر مجروح شدند؛ هم اکنون اوضاع در راسک و چابهار عادی بوده و مشکل خاصی وجود ندارد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار