آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

فغانی می‌تواند با نام استرالیا قضاوت کند؟

این روزها بحث مهاجرت علیرضا فغانی داغ است و او تصمیم دارد به زودی ایران را به مقصد استرالیا ترک کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۸ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 09
کد خبر: ۲۱۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  این روزها بحث مهاجرت علیرضا فغانی داغ است و او تصمیم دارد به زودی ایران را به مقصد استرالیا ترک کند.

 

 او دلیل رفتنش را تحصیل فرزندانش بیان کرده اما تصمیم دارد همچنان با نام ایران در آسیا و جهان قضاوت کند. نکته این خبر اینجاست که غیر از این اتفاق دیگری هم نمی تواند بیفتد چون هیچ فردی در هیچ کجای دنیا بدون داشتن شهروندی و پاسپورت کشوری دیگر، نمی تواند ملیت آن کشور را بگیرد و تحت نام آن کشور در میادین ورزشی حاضر شود.

 

طبق قوانین مهاجرتی استرالیا، اگر فردی حتی با اقامت دائم هم وارد این کشور شود حداقل پنج سال طول می کشد تا شهروندی و پاسپورت آن را بگیرد و ملیت دوم یا چندم داشته باشد. با این شرایط نه تنها فغانی بلکه هر ورزشکار دیگری هم که به این کشور برود حداقل در پنج سال اول باید با ملیت خودش در میادین بین المللی شرکت کند و تازه بعد از آن اگر قوانین فدراسیون مربوطه اجازه دهد می توانند تحت نام کشور دیگری در رقابت ها شرکت کنند.

 

 

ارسال نظر
آخرین اخبار