جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

 تفحص پیکر شهدای تخریبچی‌ سال‌های پس از جنگ

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ در مورد جایگاه ویژه شهدای تفحص گفت: خالص‌ترین رزمندگان در جنگ، تخریبچی‌ها بودند و در سال‌های پس از جنگ خالص‌ترین بچه‌ها نیرو‌های تفحص بودند که وارد میدان مین می‌شدند تا یادگار یک مادر شهید را از دل خاک در بیاورند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۲۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 15
کد خبر: ۲۱۸۶۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ اصحاب کریمی جمعه شب در مراسم بزرگداشت شهدای تفحص با حضور خانواده معظم شهدا، با بیان اینکه خط شهادت همیشه برای آنان که دنبالش می‌گردند باز است، افزود: پس از دفاع مقدس گفته می‌شد که سفره شهادت جمع شده، اما وقتی که بحث مدافعان حرم پیش آمد همه شاهد شجاعت نسل جدیدی شدند که شوق شهادت را در دلشان زنده نگه داشته بودند.

وی ادامه داد: پس از مدافعان حرم، شهدای مدافع امنیت نیز همین قاعده را به ما اثبات کردند.

کریمی با یادآوری خاطراتی از شهید علیرضا شهبازی گفت: این شهید عزیز همواره در سفر‌های راهیان نور با مزاح به ما می‌گفت شما در سال‌های دفاع مقدس بودید و شهید نشدید، اما من در جنگ نبودم و شهید خواهم شد.

وی با بیان اینکه شهید شهبازی ابتدا وارد واحد اطلاعات سپاه پاسدان شد، اما با پافشاری به واحد تفحص رفت، گفت: او احساس می‌کرد معبر شهادتش از مسیر تفحص باز شده است.

کریمی بیان اینکه یکی از شاخصه‌های پیروزی ما در دفاع مقدس عشق رزمندگان به سید و سالار شهیدان بود، افزود: شهید شهبازی هم همواره این عشق را در دل داشت و همین عشق پلی برای او به سمت شهادت شد.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ در مورد جایگاه ویژه شهدای تفحص گفت: در جنگ خالص‌ترین رزمندگان تخریبچی‌ها بودند و در سال‌های پس از جنگ خالص‌ترین بچه‌ها نیرو‌های تفحص بودند که وارد میدان مین می‌شدند تا یادگار یک مادر شهید را از دل خاک در بیاورند.

وی گفت: متقاضیان شهادت رزق خود را نهایتا پیدا خواهند کرد. آنچنان که از خط مقدم تا جبهه سوریه و حتی محله اکباتان تهران می‌توان رد خون شهیدان را یافت.

در مراسم بزرگداشت شهدای تفحص که در فرهنگسرای بهمن برگزار شد، سردار گلعلی بابایی نویسنده و پژوهشگر تاریخ دفاع مقدس نیز حضور داشت و از خانواده شهیدان تفحص «محمد زمانی» و «علیرضا شهبازی» قدردانی به عمل آمد.

پایان بخش این مراسم ذکرمصیب حضرت فاطمه زهرا (س) توسط مداح اهل‌بیت (س) حاج مجید بادکوبه بود. / ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار