رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است

امیر واحدی: مدعیان آزادی و حقوق بشر بازیچه قدرت‌های زورگو هستند

امیر واحدی: مدعیان آزادی و حقوق بشر بازیچه قدرت‌های زورگو هستند فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: مدعیان آزادی و حقوق بشر کجا هستند که جنایات بی سابقه رژیم جنایتکار اسرائیل را مشاهده کنند؛ این جنگ در غزه ثابت کرد آن‌هایی که دم از حقوق انسانی همه مردم دنیا می‌زدند، هیچ خاصیتی ندارند و تنها بازیچه قدرت های زورگو هستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 16
کد خبر: ۲۱۸۷۱۵

بهگزارش راهبرد معاصر؛ امیر خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش در دیدار با خانواده‌های سرلشکر خلبان شهید سعید هادی مقدم و شهید مدافع حرم مهدی ذاکر حسینی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست گفت: روح شهیدان در بین ما حاضر است و ناظر بر اعمال و رفتار ما هستند.

 

وی وجود خانواده شهدا را مایه برکت برای کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و با اشاره به حملات وحشیانه صهیونیست‍‌ها به زنان و کودکان در جریان جنگ غزه، گفت: مدعیان آزادی و حقوق بشر کجا هستند که جنایات بی سابقه رژیم جنایتکار اسرائیل را ببینند و واکنشی از خود نشان دهند؟ این جنگ در غزه ثابت کرد که آنهایی که دم از حقوق انسانی همه مردم دنیا می زدند، هیچ خاصیتی ندارند و تنها بازیچه قدرت های زورگو هستند.

 

امیر واحدی افزود: امروز می بینیم که اسمی از صدام و صدامیان وجود ندارد، صدامی که می‍خواست ایران را فتح کند، اما امروز به برکت خون شهدای میهن اسلامی و رهبری بسیار هوشمندانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، کشور ما در دنیا از احترام خاصی برخوردار است و حرف‍های زیادی برای گفتن در خیلی از زمینه های علمی، نظامی، پزشکی، فناوری های جدید و علوم روز دارد.

 

وی امنیت حال حاضر کشور ایران را مدیون خون شهیدان راه انقلاب و میهن اسلامی دانست و خاطر نشان کرد: اینکه ما در امنیت کامل و با خیال راحت در کشور خودمان زندگی می کنیم، نعمت بسیار بزرگی است که باید قدردان آن باشیم.

 

فرمانده نیروی هوایی ارتش سربازی رهبر معظم انقلاب را مایه افتخار خود دانست و گفت: همه ما در قبال مسئولیتی که به ما سپرده شده، مسئولیم و امیدواریم با سپردن پرچم انقلاب اسلامی ایران به دست صاحب اصلی آن یعنی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف به وظیفه خود عمل کنیم.

 

سرلشکر خلبان شهید سعید هادی مقدم در سال ۱۳۳۱ در شهرستان ملایر از توابع استان همدان به دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در زادگاهش گذراند و پس از اخذ دیپلم در سال ۱۳۴۹ به دانشکده خلبانی راه یافت. وی دوره مقدماتی پرواز را در ایران سپری کرد و برای ادامه تحصیلات به ایالات متحده امریکا اعزام شدو پس از اخذ نشان و مدرک خلبانی به کشورش بازگشت و به جمع خلبانان هواپیمای «اف۴ » پیوست. هادی مقدم در زمان جنگ تحمیلی عراق علیه ایران با حملات رعد آسایش خواب را بر چشمان رژیم بعث حرام کرده بود. وی ۳۱ تیرماه ۱۳۶۲ به مقام شامخ شهادت نائل آمد.

 

شهید مدافع حرم مهدی ذاکرحسینی یکی از شهدای مدافع حرم است که طی روزهای اخیر پیکر مطهرش به همراه پیکرهای ۷ شهید مدافع حرم دیگر به ایران بازگشته است. شهید مهدی ذاکر حسینی فرزند امیرعلی در تاریخ ۲۷ شهریورماه سال ۱۳۶۳ در تهران متولد شد. او از رزمندگان لشکر عملیاتی حضرت محمدرسول الله (ص) بود که درتاریخ ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ در حومه شهر حلب سوریه بر اثر حملات موشکی دشمن به درجه رفیع شهادت نائل آمد. شهید ذاکرحسینی از تکاوران لشکر محمد رسول الله (ص) بود و هنگام شهادت ۳۱ سال سن داشت./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار