درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

امیر واحدی: تدابیر رهبر انقلاب موجب وحدت مسلمان و پیروان ادیان الهی در ایران است

امیر واحدی: تدابیر رهبر انقلاب موجب وحدت مسلمان و پیروان ادیان الهی در ایران است فرمانده نیروی هوایی ارتش در دیدار جمعی از سربازان و کارکنان وظیفه مسیحی، گفت: همه ما ایرانی هستیم و رهبرمان یکی است و وجود رهبری فرزانه و تدابیر کار ساز ایشان امروزه باعث وحدت همه مسلمان و پیروان سایر ادیان الهی در کشور شده و روز به روز این همدلی بیشتر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۳۶۳

به گزاش راهبرد معاصر، امیر خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش به مناسبت میلاد حضرت عیسی مسیح(ع) و فرارسیدن سال نو میلادی در دیدار با جمعی از سربازان و کارکنان وظیفه ارامنه این نیرو، ضمن تبریک این ایام فرخنده با بیان اینکه در اسلام و آیات قرآن توجه ویژه‌ای به همه ادیان آسمانی شده است، گفت: همه ما ایرانی هستیم و به ایرانی بودن خودمان افتخار میکنیم و باید برای عزت و اعتلای آن تمام تلاش خود را به کار بگیریم.

 

وی با بیان اینکه شما عزیزان مانند پیروان سایر ادیان الهی برای ما عزیز و باعث افتخار هستید، اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس، شهدای ارامنه در راه عزت و افتخار کشور جنگیند و به درجه شهادت نائل آمدند و امروز نام بسیاری از کوچه ها و خیابان‌های ایران اسلامی به نام این شهدای عزیز مزین شده است.

 

فرمانده نیروی هوایی ارتش در ادامه با اشاره به جنگ شناختی دشمن بر علیه نظام، بیان کرد: شما عزیزان همچون فرزندان ما هستید، مراقب جنگ شناختی و ترکیبی که دشمنان بر علیه کشور و نظام به راه انداخته‌اند باشید، چرا که دشمن قصدش از این کار اختلاف افکنی در بین ادیان آسمانی است و می‌خواهد از این دشمنی به نفع خودش استفاده کنند تا به اهدف شوم خود برسد.

 

وی افزود: امروز با هوشمندی و تدبیر رهبر معظم انقلاب و مسئولان عالی نظام، تمام تیرهای شوم دشمنان در رسیدن به اهداف خود به سنگ خورده است و بدون شک با هوش و ذکاوتی که در شما عزیزان وجود دارد دشمنان هیچ وقت موفق نخواهند شد.

 

فرمانده نیروی هوایی ارتش با بیان اینکه باید در این برهه از زمان هوشیار باشیم و حواسمان به توطئه‌های دشمنان باشد، گفت: همه ما ایرانی هستیم و رهبرمان یکی است و وجود رهبری فرزانه و تدابیر کار ساز ایشان امروزه باعث وحدت همه مسلمان و پیروان سایر ادیان الهی در کشور شده و روز به روز این همدلی بیشتر شده است.

 

در پایان این مراسم ضمن تقدیر از سربازان ارامنه حاضر با اهدای لوح و اعطای مرخصی، با دستور امیر واحدی اضافه خدمت کارکنان وظیفه مسیحی تا ۱۵ روز مورد بخشش قرار گرفت./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار