رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس

بررسی عملکرد صندوق ذخیره فرهنگیان در مجلس+ جزئیات

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از بررسی عملکرد صندوق ذخیره فرهنگیان در جلسات این کمسیون خبر داد و گفت: تصمیم‌گیری درباره تفحص از این صندوق به جلسات بعدی موکول شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 16
کد خبر: ۲۱۸۷۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام احمدحسین فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به طرح تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان، اظهار کرد: در جلسه اخیر کمیسیون آموزش بررسی تفحص از عملکرد صندوق ذخیره فرهنگیان در دستور کار قرار داشت که این موضوع با حضور مسئولان صندوق ارزیابی شد.

 

وی افزود: در این جلسه مشترک مسئولان صندوق توضیحاتی را پیرامون محورهای تفحص از جمله گذشته صندوق، ضرر و زیان‌های آن و ترمیم‌هایی که در این دوره مدیریت در رابطه با بحث سوددهی صورت گرفته، در خصوص پروژه‌های بر زمین مانده صندوق ذخیره فرهنگیان و همچنین نحوه پرداختی‌ها با بازنشستگان فرهنگی به اعضای کمسیون ارائه کردند.

 

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بیان کرد: نهایتا پس از بررسی‌های لازم رأی‌گیری درباره تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان به جلسات بعدی کمیسیون موکول شد.

 

حجت‌الاسلام فلاحی با اشاره به طرح تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان، عنوان کرد: یکی از موضوعاتی که همواره مورد توجه مجلس و به ویژه کمیسیون آموزش بوده مسئله صندوق ذخیره فرهنگیان است.

 

نماینده همدان در مجلس افزود: بر اساس آمار، یک میلیون و 600 هزار معلم شاغل و بازنشسته در این صندوق سهام دار هستند لذا کمیسیون آموزش وظیفه دارد به عنوان متولی حوزه آموزش کشور، نظارت بر دستگاه‌های ذی‌ربط را داشته باشد.

 

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس اظهار کرد: مهمترین محور تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان عملکرد صندوق در بخش اجرایی، اداری است که در این تفحص به این موضوعات رسیدگی می‌شود./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار