حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

کاخ سفید: حمله اتمی کره شمالی به معنای پایان حکومت «کیم» است

کاخ سفید غروب شنبه به وقت تهران به کره شمالی هشدار داد که هرگونه حمله اتمی به آمریکا و متحدان این کشور به پایان حکومت کره شمالی منجر خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 16
کد خبر: ۲۱۸۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ کاخ سفید غروب شنبه به وقت تهران بار دیگر به کره شمالی هشدار داد که هرگونه حمله اتمی به ایالات متحده و متحدان این کشور به پایان حکومت کیم منجر خواهد شد.

به گزارش «خبرگزاری فرانسه» در بیانیه کاخ سفید آمده است: «آمریکا بر تعهد تزلزل ناپذیر خود برای ارائه بازدارندگی گسترده به کره جنوبی با طیف کاملی از قابلیت‌های ایالات متحده از جمله اتمی تاکید کرده است.»

در بیانیه مشترک گروه مشورتی اتمی آمریکا و کره جنوبی نیز تاکید شد که هرگونه حمله اتمی پیونگ یانگ به کره جنوبی با پاسخی سریع و قاطع مواجه خواهد شد.

یک مقام نظامی کره شمالی در سخنانی که در خبرگزاری دولتی این کشور انعکاس یافت، گفت: «نبرد فیزیکی و جنگ در شبه جزیره کره دیگر یک احتمال نیست و تبدیل به اتفاقی که دیر یا زود خواهد افتاد شده است. اقدامات بی ملاحظه و نابخردانه سئول ممکن است منجر به یک تقابل نظامی شدید شوند.»

وزارت دفاع کره جنوبی نیز روز‌های اخیر کره شمالی را به انتقام گیری تهدید کرد.

«شین وون سیک» وزیر دفاع کره جنوبی گفت: «کره شمالی تنها دو انتخاب دارد، صلح یا تخریب شدن. اگر کره شمالی اقدامات بی پروایی انجام دهد که به صلح آسیب بزند، فقط جهنم ویرانی در انتظار آنهاست.»

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا ماه آوریل هشداری مشابه صادر کرده و گفته بود که هرگونه حمله اتمی کره شمالی پایان دولت کره شمالی خواهد بود.

ماه گذشته، پیونگ یانگ با موفقیت یک ماهواره جاسوسی نظامی را در مدار قرار داد. کره شمالی اعلام کرد که تصویر مکان‌های حساس و نظامی کره جنوبی و آمریکا را در اختیار دارد.

کره شمالی اعلام کرده که مصمم است به زودی ماهواره‌های جاسوسی بیشتری برای جمع‌آوری اطلاعات درباره فعالیت‌های نظامی دشمنان پرتاب کند. این ماهواره‌ها از ماهواره «مالیگ یونگ» که ماه نوامبر به فضا پرتاب شد، الگوبرداری خواهند شد.

یک مقام کره شمالی در این زمینه گفت: «در صورت لزوم، آن‌ها کار هدایت ما را به سمت حمله فوق‌العاده قوی انجام خواهند داد.» /فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار