قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

کاخ سفید: حمله اتمی کره شمالی به معنای پایان حکومت «کیم» است

کاخ سفید: حمله اتمی کره شمالی به معنای پایان حکومت «کیم» است کاخ سفید غروب شنبه به وقت تهران به کره شمالی هشدار داد که هرگونه حمله اتمی به آمریکا و متحدان این کشور به پایان حکومت کره شمالی منجر خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 16
کد خبر: ۲۱۸۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ کاخ سفید غروب شنبه به وقت تهران بار دیگر به کره شمالی هشدار داد که هرگونه حمله اتمی به ایالات متحده و متحدان این کشور به پایان حکومت کیم منجر خواهد شد.

به گزارش «خبرگزاری فرانسه» در بیانیه کاخ سفید آمده است: «آمریکا بر تعهد تزلزل ناپذیر خود برای ارائه بازدارندگی گسترده به کره جنوبی با طیف کاملی از قابلیت‌های ایالات متحده از جمله اتمی تاکید کرده است.»

در بیانیه مشترک گروه مشورتی اتمی آمریکا و کره جنوبی نیز تاکید شد که هرگونه حمله اتمی پیونگ یانگ به کره جنوبی با پاسخی سریع و قاطع مواجه خواهد شد.

یک مقام نظامی کره شمالی در سخنانی که در خبرگزاری دولتی این کشور انعکاس یافت، گفت: «نبرد فیزیکی و جنگ در شبه جزیره کره دیگر یک احتمال نیست و تبدیل به اتفاقی که دیر یا زود خواهد افتاد شده است. اقدامات بی ملاحظه و نابخردانه سئول ممکن است منجر به یک تقابل نظامی شدید شوند.»

وزارت دفاع کره جنوبی نیز روز‌های اخیر کره شمالی را به انتقام گیری تهدید کرد.

«شین وون سیک» وزیر دفاع کره جنوبی گفت: «کره شمالی تنها دو انتخاب دارد، صلح یا تخریب شدن. اگر کره شمالی اقدامات بی پروایی انجام دهد که به صلح آسیب بزند، فقط جهنم ویرانی در انتظار آنهاست.»

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا ماه آوریل هشداری مشابه صادر کرده و گفته بود که هرگونه حمله اتمی کره شمالی پایان دولت کره شمالی خواهد بود.

ماه گذشته، پیونگ یانگ با موفقیت یک ماهواره جاسوسی نظامی را در مدار قرار داد. کره شمالی اعلام کرد که تصویر مکان‌های حساس و نظامی کره جنوبی و آمریکا را در اختیار دارد.

کره شمالی اعلام کرده که مصمم است به زودی ماهواره‌های جاسوسی بیشتری برای جمع‌آوری اطلاعات درباره فعالیت‌های نظامی دشمنان پرتاب کند. این ماهواره‌ها از ماهواره «مالیگ یونگ» که ماه نوامبر به فضا پرتاب شد، الگوبرداری خواهند شد.

یک مقام کره شمالی در این زمینه گفت: «در صورت لزوم، آن‌ها کار هدایت ما را به سمت حمله فوق‌العاده قوی انجام خواهند داد.» /فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار