شرایط تاسیس مدارس سمپاد در شهرهای مختلف-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

شرایط تاسیس مدارس سمپاد در شهرهای مختلف

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: با احراز یک سری شرایط خاص در شهرهای متقاضی٬ مدرسه سمپاد بنا می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۲۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 17
کد خبر: ۲۱۸۸۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ الهام یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: ما بیش از ۷۰۰ مدرسه سمپاد دخترانه و پسرانه در مقاطع متوسطه اول و دوم در سراسر کشور داریم.

وی افزود: هر شهری که بالای ۳ هزار دانش آموز در پایه نهم یا ششم داشته باشد٬ ما موظف هستیم در آن شهر مدرسه سمپاد داشته باشیم.

او ادامه داد: فرآیند ایجاد مدارس سمپاد در سراسر کشور به این صورت است که استان‌ها درخواست ایجاد مدارس را به ما ارائه می‌دهند و ما پس از بررسی‌های لازم در آن شهر مدارس سمپاد را تاسیس می‌کنیم.

او ادامه داد: حدود ١٣٠ هزار دانش آموز در این مدارس مشغول به تحصیل هستند.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: حدود ۱۰ درصد از دانش آموزانی که در آزمون ورودی مدارس سمپاد شرکت می کنند٬ پذیرفته می‌شوند.

سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان یا به اختصار سمپاد، نهادی است که بر امور تحصیلی دانش‌آموزان مستعد و با بهره هوشی بالا نظارت می‌کند؛ اما در زبان عمومی و بین دانش آموزان به مدرسه تیزهوشان معروف است.

این سازمان دارای مدرسه‌های دبیرستان دوره اول و دوم دخترانه و پسرانه در برخی شهر‌ها است.

گزینش در مدارس سمپاد در دو مقطع متوسطه اول (ششم به هفتم) و متوسطه دوم (نهم به دهم) از طریق آزمون‌های سراسری که عمدتاً مبتنی بر ارزیابی هوش، دانش ریاضیات و علوم است٬ انجام می شود.

این سازمان مدتی به صورت یکی از معاونت‌های مرکز ملی پرورش استعداد‌های درخشان و دانش‌پژوهان جوان فعالیت می‌کرد که مجدداً در سال ۱۳۹۷ به صورت سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان احیاء شد./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار