هدف‌گذاری تجارت ۳.۵ میلیارد دلاری با عمان در سال آینده-راهبرد معاصر
سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد آخرین قیمت ارز توافقی نیما/ دلار حواله ۶۲هزار و ۷۳۲ تومان شد

هدف‌گذاری تجارت ۳.۵ میلیارد دلاری با عمان در سال آینده

وزیر صمت با اشاره به پیگیری برقراری تجارت ترجیحی بین ایران و عمان گفت: هدف‌گذاری ما برای تجارت با عمان در گام اول ۳.۵ میلیارد در سال است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۲۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 17
کد خبر: ۲۱۸۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباس علی‌آبادی، وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: از اهداف وزارت صمت تسهیل تجارت برای بازرگانان است و یکی از این راهکارها کاهش تعرفه‌های تجاری است. تعرفه‌های تجارت ترجیحی کمی از تجارت آزاد بالاتر و محدودتر هستند اما اثر بخشی مناسبی بر میزان تجارت دارند.

وزیر صمت افزود: با توجه به عضویت عمان در شورای همکاری خلیج فارس ما میتوانیم تفاهم نامه تجارت ترجیحی داشته باشیم و فهرستی از کالاها شامل نرخ‌‌های پایین‌تر باشد. این میتواند منفعت بازرگانان را افزایش داده و در نهایت منجر به افزایش میزان تجارت دو کشور شود.

وی گفت: هدف تجارت با عمان برای قدم اول 3.5 میلیارد دلار در سال است، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد به سادگی می‌توانیم این رقم را به 5 میلیارد دلار برسانیم. برآورد‌های ما نشان می‌دهد برای سال آینده این رقم دست یافتنی خواهد بود. از بازرگانان و تجار کشور می‌خواهیم از ظرفیت کشور‌هایی مثل عمان، با توجه به روابط خوب دیپلماتیک، استفاده کنند تا به توسعه تجارت و در نهایت بهبود وضعیت اشتغال و معیشت مردم منجر شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر