عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟

نهایی شدن تفحص از حقوق‌های نجومی

نهایی شدن تفحص از حقوق‌های نجومی عضو هیئت تفحص از حقوق‌های نجومی؛ از اتمام بررسی در این هیئت خبر داد و گفت: گزارش درباره حقوق ‌های غیر متعارف جهت بررسی در دستورکار کمیسیون برنامه و بودجه قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 18
کد خبر: ۲۱۸۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ بهروز محبی نجم‌آبادی عضو هیئت تحقیق و تفحص از پرداخت‌های نجومی درباره آخرین وضعیت این تحقیق و تفحص، گفت: کار بررسی درباره این طرح تحقیق و تفحص به در هیئت به اتمام رسیده و گزارش جهت بررسی به کمسیون برنامه و بودجه ارائه شده است.

 

وی با بیان اینکه تمام مواردی که به هیئت ارجاع شده بود بررسی شد و اگر واریزی غیرمتعارفی بود مورد ارزیابی قرار گرفته است، گفت: دلایل پرداخت حقوق‌های نجومی مورد ارزیابی قرار گرفت که همه موارد در گزارش ذکر شده است.

 

عضو هیئت تحقیق و تفحص از حقوق‌های نجومی افزود: گزارش هیئت تحقیق و تفحص از پرداخت‌های نجومی در دستورکار اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس قرار دارد اما به دلیل اینکه در روزهای گذشته بررسی لایحه بودجه 1403 در دستورکار کمیسیون قرار داشت امکان بررسی و نهایی کردن آن در کمیسیون وجود نداشت که در نشست‌های آتی کمیسیون، گزارش نهایی و جهت بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس خواهد شد.

 

محبی اظهار کرد: در گزارش پیشنهاداتی برای اصلاح فرایند پرداخت حقوق‌های نجومی و بستن مسیرهای پرداخت حقوق‌های نجومی ارائه شده، ضمن اینکه اگر نیرویی موثر است و این حقوق باعث می‌شود که وی از کشور مهاجرت کند باید فکری کرد تا در کشور بماند لذا برای حفظ نیروهای متخصص نیز نکاتی مطرح شده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار