هفته آینده درباره زمان برگزاری کنکور تصمیم‌گیری می‌شود دستگیری عامل موساد در مترو تهران هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید طرح ترافیک در پایتخت از فردا اجرا می‌شود تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش آمار رسمی شهدای حمله اسرائیل به زندان اوین اعلام شد + جزئیات ۳ روز رگبار باران و رعد و برق در نوار شمالی و ۲ استان دیگر / خیزش گرد و خاک در بخش‌هایی از کشور اورژانس تهران نیرو جذب می‌کند + شرایط پنجمین امدادگر هلال احمر به شهادت رسید پیکر شهید طهرانچی و همسرش در حرم عبدالعظیم آرام گرفت بازسازی بافت پیچیده گوش موش‌ها با فعال‌سازی یک کد ژنتیکی باستانی دادستان کل کشور: اتباع غیرمجاز باید هرچه سریع‌تر کشور را ترک کنند بازگشت ساعات کاری میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار به قبل حریق عمدی دو دستگاه تریلی توسط مخلان نظم و امنیت در لاشار

تولید نخستین سلاح لیزری در فراجا

فرمانده یگان‌های ویژه فراجا با بیان اینکه در ساخت خودروهای ضدگلوله سبک و سنگین در منطقه حرف برای گفتن داریم، گفت: نخستین سلاح لیزری در کشور توسط یگان ویژه ساخته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۹ - ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 18
کد خبر: ۲۱۸۹۶۰

به گزارش راهبرد معاصر. سردار حسن کرمی؛ فرمانده یگان‌های ویژه فراجا با اشاره به اینکه 90 درصد تجهیزات یگان‌های ویژه در داخل کشور تولید می‌شود، اظهار کرد: انواع خودروهای حمل نفر، خودروهای ضدگلوله و آب‌پاش را در داخل کشور به صورت صد در صد داخلی تولید می‌کنیم.

 

وی با اشاره به توان تولید سلاح در یگان ویژه فراجا تصریح کرد: نخستین سلاح لیزری در کشور و همچنین چند تجهیزات نظامی جدید دیگر، در یگان‌های ویژه فرماندهی انتظامی کل کشور ساخته شده است.

 

فرمانده یگان‌های ویژه فراجا با بیان اینکه سلاح "مصاف" که وزارت دفاع آن را می‌سازد، به عنوان سلاح آموزشی در داخل یگان‌های ویژه استفاده می‌شود، گفت: همچنین مسلسل دستی (مسلسل دستی ام‌پی‌5) و سلاح کمری که یگان‌های ویژه از آن استفاده می‌کنند، کاملاً در داخل کشور تولید می‌شوند.

 

کرمی گفت: البته یک سری تجهیزات فنی هست که وزارت دفاع آنها را وارد می‌کند؛ این اقلام حدود 10 درصد از تجهیزات یگان ویژه می‌شود، به غیر از این اقلام سایر تجهیزات یگان ویژه داخلی هستند.

 

وی با اشاره به تحریم های دشمنان و کشورهای متخاصم گفت: تحریم‌ها به ما کمک کرده و هیچ محدودیتی برای ما ایجاد نکرده است به عنوان مثال در حوزه ساخت خودروهای ضدگلوله سبک و سنگین در منطقه حرف برای گفتن داریم.

 

به گفته فرمانده یگان‌های ویژه فراجا، تنها موتورسیکلت‌های عملیاتی پلیس است که از خارج از کشور وارد می‌شوند.

 

کرمی با اشاره به اینکه لباس، کلاه و سایر پوشاک پلیس در یگان ویژه تولید می‌شود، گفت: توانسته‌ایم آب‌پاش‌ها را در چند سایز و مدل مختلف تولید کنیم و بسته به نیاز ماموریت‌هایمان، آنها را تغییر طراحی بدهیم./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار