پلیس‌راه: به‌دلیل فعالیت سامانه بارشی در روز‌های ۲۵ تا ۲۷ آذر از سفر‌های غیرضروری خودداری کنید ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا / صدور هشدار برای ۱۵ استان کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ورود به دانشگاه فرهنگیان آسان‌تر شد/ابلاغ مصوبه افزایش شرط سن ورود به دانشگاه فرهنگیان + جزئیات بارش برف و باران تا جمعه در تهران / هوا سردتر می‌شود مدارس و دانشگاه‌های جنوب استان بوشهر فردا ۲۵ آذر غیرحضوری شد مدارس آذربایجان شرقی در تمام مقاطع تحصیلی سه شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد مدیر مسئول پایگاه خبری «ایرانیان نیوز» به اتهام افترا مجرم شناخته شد هشدار قرمز هواشناسی در استان‌های جنوبی کشور بارش‌های ۲۰۰ میلیمتری برای برخی استان‌ها و حوضه‌های آبریز کشور هشدار طوفان و سیل؛ آماده باش مراکز درمانی از دوشنبه تا جمعه پرتاب لیوان از سوی معلم، دانش‌آموز بهارستانی را راهی بیمارستان کرد کشف گور ۶۲۰۰ ساله یک نوجوان هشدار قرمز هواشناسی برای ۴ استان کشور / جلسه اضطراری وزیر راه جزئیات تعطیلی مدارس فیروزکوه در روز دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴  مهلت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۵ تمدید شد

تولید نخستین سلاح لیزری در فراجا

فرمانده یگان‌های ویژه فراجا با بیان اینکه در ساخت خودروهای ضدگلوله سبک و سنگین در منطقه حرف برای گفتن داریم، گفت: نخستین سلاح لیزری در کشور توسط یگان ویژه ساخته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۹ - ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 18
کد خبر: ۲۱۸۹۶۰

به گزارش راهبرد معاصر. سردار حسن کرمی؛ فرمانده یگان‌های ویژه فراجا با اشاره به اینکه 90 درصد تجهیزات یگان‌های ویژه در داخل کشور تولید می‌شود، اظهار کرد: انواع خودروهای حمل نفر، خودروهای ضدگلوله و آب‌پاش را در داخل کشور به صورت صد در صد داخلی تولید می‌کنیم.

 

وی با اشاره به توان تولید سلاح در یگان ویژه فراجا تصریح کرد: نخستین سلاح لیزری در کشور و همچنین چند تجهیزات نظامی جدید دیگر، در یگان‌های ویژه فرماندهی انتظامی کل کشور ساخته شده است.

 

فرمانده یگان‌های ویژه فراجا با بیان اینکه سلاح "مصاف" که وزارت دفاع آن را می‌سازد، به عنوان سلاح آموزشی در داخل یگان‌های ویژه استفاده می‌شود، گفت: همچنین مسلسل دستی (مسلسل دستی ام‌پی‌5) و سلاح کمری که یگان‌های ویژه از آن استفاده می‌کنند، کاملاً در داخل کشور تولید می‌شوند.

 

کرمی گفت: البته یک سری تجهیزات فنی هست که وزارت دفاع آنها را وارد می‌کند؛ این اقلام حدود 10 درصد از تجهیزات یگان ویژه می‌شود، به غیر از این اقلام سایر تجهیزات یگان ویژه داخلی هستند.

 

وی با اشاره به تحریم های دشمنان و کشورهای متخاصم گفت: تحریم‌ها به ما کمک کرده و هیچ محدودیتی برای ما ایجاد نکرده است به عنوان مثال در حوزه ساخت خودروهای ضدگلوله سبک و سنگین در منطقه حرف برای گفتن داریم.

 

به گفته فرمانده یگان‌های ویژه فراجا، تنها موتورسیکلت‌های عملیاتی پلیس است که از خارج از کشور وارد می‌شوند.

 

کرمی با اشاره به اینکه لباس، کلاه و سایر پوشاک پلیس در یگان ویژه تولید می‌شود، گفت: توانسته‌ایم آب‌پاش‌ها را در چند سایز و مدل مختلف تولید کنیم و بسته به نیاز ماموریت‌هایمان، آنها را تغییر طراحی بدهیم./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار