حزب‌الله: روایت‌های دروغین فعالیت نظامی در سوریه را قویاً رد می‌کنیم بیانیه ایران درباره حملات وحشیانه آمریکا و هشدار به همسایگان جنوبی روایت بقائی از مخالفان مقابله با تروریسم و جنایات بین‌المللی حفاظت امنیتی مادام‌العمر برای نتانیاهو از کابوس مرگ رهبر انصارالله یمن: آمریکا و اسرائیل منشأ شرارت و بی‌ثباتی در جهان هست کرملین: تماس‌ها با ایران ادامه دارد نارضایتی ترام‍پ از هگست بابت وعده‌های محقق‌نشده در جنگ علیه ایران سفر نتانیاهو به آمریکا لغو شد آمریکا با نیروی زمینی می‌تواند تنگه هرمز را تصرف کند؟ مقام روس: آمریکا قصد داشت مانند ونزوئلا در ایران نیز کودتا راه اندازد مراکز آمریکا در کویت و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت ادعای ترامپ: ایرانی‌ها می‌خواهند دیدار کنند؛ آنها می‌خواهند به توافق برسند / آنها مذاکره‌کنندگان خوبی هستند احضار مجدد سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه سنتکام مدعی آغاز موج جدید حملات به ایران شد اکسیوس: مذاکرات اسرائیل و لبنان در رم مثمر و مثبت بوده / اجرای مناطق آزمایشی طی چند روز آینده آغاز خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار‌های مهیب در اربیل / منابع عراقی: مقر‌های گروه‌های تجزیه‌طلب ضدایرانی هدف حمله قرار گرفته

پوتین: درباره غرب ساده‌انگار بودم

پوتین: درباره غرب ساده‌انگار بودم رئیس‌جمهور روسیه در مصاحبه‌ای با یک خبرنگار روسیه‌ای اذعان کرد که در سال‌های قبل‌تر از دوران حضورش در سیاست درباره غرب ساده‌انگار بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 18
کد خبر: ۲۱۹۰۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در مصاحبه‌‌ای با «پاول زاروبین»، خبرنگار روسیه‌ای گفته دیدگاه او مبنی بر اینکه فکر می‌کرده غرب بعد از فروپاشی شوروی با مسکو روابط سازنده برقرار خواهد کرد اشتباه بوده و او در این خصوص «ساده‌انگار» بوده است.

 

پوتین در مصاحبه‌ای گفت: در واقع هدف سیاست غرب تجزیه روسیه بوده، در حالی که او فکر می‌کرده غرب می‌داند که مسکو بعد از فروپاشی شوروی سابق به کشوری کاملا متفاوت تبدیل شده و اختلاف‌های ایدئولوژیک میان دو کشور از بین رفته است.

 

او گفت: حتی وقتی که دو دهه پیش شاهد تلاش‌های غرب در حمایت از جدایی‌طلبی و تروریسم در روسیه بوده گمان می‌کرده که «سکون در تفکر» مقصر این سیاست‌هاست و مسئله این است که «آنها به مقابله با شوروی عادت کرده‌اند.»

 

رئیس‌جمهور روسیه در بخشی از این مصاحبه خاطرنشان کرد: «بعد از فروپاشی شوروی غربی‌ها گمان می‌کردند که لازم است فقط قدری بیشتر صبر کنند و می‌توانند در ادامه روسیه را هم دچار فروپاشی و تجزیه کنند.»

 

او تأکید کرد: «طبق چیزی که [زیبیگنیو] برژینسکی (مشاور امنیت ملی اسبق آمریکا) پیشنهاد کرده بود روسیه بهتر بود به پنج قسمت تقسیم شود و بعد هر کدام از آنها یکی یکی به تسلیم درآورده شوند.»

 

رئیس‌جمهور روسیه توضیح داد تفکر فوق بر این قضیه استوار بود که تجزیه روسیه به کشورهای کوچک‌‌تر موجب خواهد شد آنها «صدایی از خودشان نداشته باشند و نتوانند همانند روسیه متحد به دفاع از منافع ملی‌شان بپردازند.»

 

اشاره رئیس‌جمهور روسیه احتمالاً به مقاله‌ای از برژینسکی در سال 1997 است که در آن پیشنهاد کرده بود که مسکو «بایستی تلاش‌های بیهوده برای بازپس‌گیری جایگاه خود به عنوان قدرت جهانی را کنار بگذارد.»/ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار