غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

موگرینی: تحریم‌های فراسرزمینی آمریکا، غیرقانونی است

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پایان سفر دو روزه به کوبا بار دیگر گفت که این اتحادیه، اعمال فراسرزمینی تحریم‌های آمریکا علیه کوبا را اقدامی غیرقانونی می‌داند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 10
کد خبر: ۲۱۹۰۲

به گزارش راهبرد معاصر ، «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز سه‌شنبه در سفر به هاوانا پایتخت کوبا، بر مخالفت اتحادیه اروپا با تحریم‌های فراسرزمینی آمریکا تأکید کرد.

 

با گذشت پنج ماه از اعلام تصمیم آمریکا برای انجام اقدامات حقوقی جدید علیه کوبا و شرکت‌های همکار با این کشور، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز در پایان سفر خود به کوبا گفت: «اتحادیه اروپا به طور مستمر موضع خود را درباره غیرقانونی دانستن اعمال فراسرزمینی قوانین (تحریم‌های) آمریکا اعلام کرده است. ما این موضع را به صورت شفاف طی ماه‌ها و سال‌ها به دولت ایالات متحده بیان کردیم».

 

موگرینی افزود: «ما حالا در حال اعمال تدابیر اتحادیه اروپا به منظور حفاظت موثر از سرمایه‌گذاری‌های اروپایی و حضور اقتصادی در کوبا هستیم».

 

وی دیدارهای با مقام‌های کوبایی و تجار اروپایی حاضر در کوبا را «بسیار مفید و مهم» خواند و از رایزنی‌ با آنها درباره «قوانین مسدودساز» اتحادیه اروپا خبر داد؛ قوانینی که به گفته او از تجارت شرکت‌ها و بازرگانان اروپایی در کوبا علیرغم تهدیدها و فشارهای آمریکا اطمینان حاصل می‌کند.

 

اظهارات موگرینی درباره حفاظت اتحادیه اروپا از تجارت با کوبا با استفاده از قوانین مسدودساز در حالی مطرح شده که او و دیگر مقام‌های اروپایی پیشتر درباره توسل به این قوانین به منظور مقابله با تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران هم سخن گفته بودند اما در عرصه عمل فشارهای آمریکا به اروپایی‌ها سبب شده که آنها خرید نفت ایران را متوقف کنند و شرکت‌های بزرگ اروپایی هم بازار ایران را ترک کرده‌اند.

منبع : فارس

ارسال نظر