ظریف: زمانی که آمریکایی‌ها همدیگر را می‌خوردند، ما اینجا تمدن داشتیم عارف: عقب ماندگی در تکمیل برنامه سلامت الکترونیک باید جبران شود پزشکیان: تا وقتی اسرائیل از نظارت جهانی مستثناست، نمی‌شود از صلح سخن گفت ایران هزینه سالانه پناهجویان افغانستانی را اعلام کرد سلامت انتخابات خط قرمز دولت است اسلامی: پیشرفت صنعت هسته‌ای ما با حمله نظامی هم متوقف نشد امام خامنه‌ای: به توفیق الهی، جمهوری اسلامی در حال پیشرفت است رئیس دفتر رئیس‌جمهور: اینترنت سفید برای همه لغو می‌شود؛ حتی اعضای دولت بیاتی: دولت «نظارت» خود را بر بازار تقویت کند اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟

تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام از اولویت‌های دولت در استان گلستان

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به برنامه دولت در حوزه عمرانی، تصریح کرد: تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام از اولویت‌های دولت سیزدهم در استان گلستان است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۶ - ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 18
کد خبر: ۲۱۹۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن منصوری معاون اجرایی رئیسجمهور و سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری در دیدار با مجمع نمایندگان استان گلستان با تأکید بر رعایت توازن و تعادل در توسعه این استان، تصریح کرد: اقدامات دولت در استان گلستان باید عدالت‌محور و متناسب با محرومیت و جمعیت مناطق مختلف باشد.

وی تأکید کرد: نباید توسعه شهرستان‌های کوچک و محروم در سایه توجه به مرکز، نادیده گرفته شود.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور، افزود: در حوزه عمرانی نیز تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام از اولویت‌های دولت در استان گلستان است.

منصوری، گلستان را برخلاف ظاهر سبزش، دارای باطنی محروم خواند و گفت: دولت همه سعی خود را برای تخصیص اعتبارات به استان گلستان انجام می‌دهد، اما برخی از مشکلات بدون اعتبار حل شدنی است؛ مانند الحاق زمین برای توسعه شهرک‌های صنعتی که با افزایش تولید و اشتغال همراه است.

سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری تصریح کرد: معتقدم باید در حوزه گردشگری استان گلستان بسته مجزایی تدوین شود تا چند طرح خوب در منطقه پایه‌گذاری شود.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور در پایان خاطرنشان کرد: برخی مشکلات استان گلستان نیز مربوط به اصلاح حریم است که نیاز به برنامه‌ریزی دقیق توسط مدیران استانی دارد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار