آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر

لبخند دنیا به بشار اسد/پایان انزوای سوریه

روزنامه انگلیسی تلگراف در یادداشتی نوشته تمام مسیرها به دمشق ختم می‌شوند و دنیا در حال استقبال از «بشار اسد»، رئیس‌جمهور سوریه است که زمانی در انزوا قرار گرفته بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۱۸ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 08
کد خبر: ۲۱۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه دیلی‌تلگراف در آغاز این یادداشت می‌نویسد: «دیپلمات انگلیسی با لبخندی اکراه‌آمیز گفت مأموریت بعدش‌اش ممکن است دمشق باشد. او در سخنانی فی‌البداهه گفت: "یک تا دو سال صبر کنید و می‌توانیم شرط ببندیم که ما سفارتمان را بازگشایی می‌کنیم.»

در ادامه این یادداشت آمده است: «این سخن که در گفت‌وگو با ساندی‌تلگراف مطرح شد نشان می‌دهد نگرش‌های سیاسی تا چه اندازه درباره سوریه تغییر یافته‌اند. با آنکه موضع دیرپای انگلیس این بوده که بشار اسد باید از قدرت کناره‌گیری کند، جرمی هانت، وزیر خارجه انگلیس این هفته اعتراف کرد که اسد اکنون قرار است در آنجا بماند.»

این روزنامه با اشاره به اخراج سوریه از اتحادیه عرب و وضع تحریم‌های بین‌المللی علیه این کشور بعد از آغاز ناآرامی‌ها در سال ۲۰۱۱ به اقدام کشورهای چند کشور عربی، از جمله امارات و بحرین در بازگشایی سفارتخانه‌هایشان در دمشق اشاره کرده است.

منابع مطلع به تلگراف گفته‌اند که عربستان سعودی، به عنوان یکی از اصلی‌ترین مخالفان حکومت بشار اسد ممکن است کشور بعدی باشد که سفارتش را در دمشق افتتاح می‌کند. این روزنامه نوشته است: «این اقدام، آغاز عصر جدیدی از مشروعیت برای بشار اسد خواهد بود و ممکن است در نهایت با گشایش سفارتخانه کشورهای غربی مانند انگلیس خاتمه پیدا کند.»

«دانی مکی»، یک تحلیلگر انگلیسی-سوریه‌ای که مرتبطانی در داخل دولت سوریه دارد گفت: «پیوندهای سوریه با کشورهای عربی در حال گذراندن یک دوره سریع دیپلماسی رفت و برگشت است که به بازگشایی سفارتخانه‌ها و تغییر لحن نسبت به دمشق منجر شده است.»

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار