نگرانی قانونگذاران آمریکایی از دست خالی تل‌آویو در جنگ غزه-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

نگرانی قانونگذاران آمریکایی از دست خالی تل‌آویو در جنگ غزه

یک شبکه آمریکایی گزارش داد که قانونگذاران این کشور هشدار دادند که افزایش تلفات غیرنظامیان در نوار غزه می‌تواند هدف نابودی جنبش حماس را تضعیف کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۳ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۱۰۹

به گزارش راهبرد معاصر،‌ شبکه «ان‌بی‌سی نیوز» بامداد سه‌شنبه گزارش داد که تعدادی از قانونگذاران دموکرات از رئیس جمهور آمریکا خواستند که تل‌آویو را برای تغییر مسیر عملیات در نوار غزه تحت فشار قرار دهد.

 

طبق این گزارش، قانونگذاران آمریکایی هشدار دادند که افزایش تلفات غیرنظامیان در نوار غزه می‌تواند هدف نابودی جنبش حماس را تضعیف کند.

 

ان‌بی‌سی همچنین خبر داد که آنها درباره راهبرد نظامی کنونی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در نوار غزه قویاً ابراز نگرانی کردند.

 

این در حالی است که مقام‌های آمریکا و رسانه‌های این کشور با در پیش گرفتن برخی سیاست‌های تبلیغاتی در صدد هستند کاخ سفید را از اتهام همدستی با جنایات اسرائیل تبرئه کنند.

 

از زمان آغاز عملیات‌های اسرائیل در غزه در روز ۷ اکتبر (۱۵ مهرماه) دولت جو بایدن حمایت تمام‌قد و بی‌چون و چرای خودش را از عملیات‌های اسرائیل در غزه اعلام کرده است.

 

دولت آمریکا تا کنون با تکرار روایت اسرائیل چندین قطعنامه را که خواستار برقراری آتش‌بس فوری در غزه بوده وتو کرده است. در تازه‌ترین اقدام در این راستا، واشنگتن هفته پیش با ایستادن مقابل رأی 13 کشور دیگر درخواست اعضای سایر اعضای شورای امنیت برای پایان جنگ در غزه را ناکام گذاشت. تنها کشور دیگری که با این قطعنامه موافقت نکرد انگلیس بود که به آن رأی ممتنع داد.

 

رفتار بایدن علاوه بر اینکه در حمایت‌های همیشگی آمریکا از اسرائیل ریشه دارد از نگرانی‌های او در خصوص اثرات حمایت از جنایت‌های جنگی اسرائیل بر نظر رأی‌دهندگان آمریکایی نیز نشأت می‌گیرد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده