راهپیمایی بزرگ 22 بهمن 1404؛ مردم سالگرد پیروزی انقلاب را جشن گرفتند موشک‌های کروز و بالستیک در میدان آزادی به نمایش در آمد سخنگوی مجمع تشخیص: حجم تولید موشک‌ها طرف مقابل را پای میز مذاکره نشانده است محسن رضایی: ما در مذاکرات جدی هستیم مردم ایران بانگ «الله اکبر» سر دادند آمار جان‌باختگان حوادث اخیر در خراسان رضوی اعلام شد سید حسن خمینی: اگر مردم را در سرنوشتشان دخالت ندهید، با آنها درگیر می‌شوید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیانیه جدید صادر کرد + جزئیات دریادار ایرانی: حضور ناو‌های ما در اقیانوس‌ها و آب‌های آزاد، صرفاً یک حضور نظامی نیست محسن رضایی: امروز جهان شاهد رونمایی از ماهیت واقعی آمریکا است رهبر معظم انقلاب: ملّت ایران؛ دشمن را مأیوس کنید جزئیات تصمیم گیری نهایی در دو موضوع افزایش حقوق کارمندان و تأمین منابع کالابرگ تازه‌ترین خبر‌ها درباره تبدیل وضعیت رانندگان استیجاری ایثارگر بلاتکلیفی یک میلیون نیروی شرکتی با وجود مصوبه مجلس/ سرانجام طرح ساماندهی چه می‌شود؟ دستور عارف برای تدوین طرح ایجاد پایداری نسبی در قیمت ۱۱۰ کالای پرمصرف

قالیباف: افسانه شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی به تاریخ پیوست

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: جبهه غرب به رهبری آمریکا با تمام ظرفیت رسانه‌ای، مالی، نظامی و دیپلماتیک به پشتیبانی از این جنایت‌ها ادامه می‌دهد. یادآوری کنم که تجربه این روزها به شما ثابت کرده است که افسانه شکست‌ناپذیری رژیم صهیونیستی به تاریخ پیوسته است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۱۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در ابتدای جلسه علنی امروز مجلس گفت: در ابتدا شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را تسلیت می‌گویند و از همه محبین اهل بیت عصمت و طهارت که مراسم عزای ام المومنین را باشکوه هرچه تمام‌تر برپا داشتند تشکر می‌کنم.

 

وی افزود: استقرار جنایت‌های ضد انسانی رژیم صهیونیستی کودک‌کش علیه مردم بی دفاع غزه را محکوم کنیم و به جبهه غرب به رهبری آمریکا با تمام ظرفیت رسانه‌ای،مالی، نظامی و دیپلماتیک به پشتیبانی از این جنایت‌ها ادامه می‌دهد یادآوری کنم که تجربه این روزها به شما ثابت کرده است باشد که افسانه شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی به تاریخ پیوسته است.

 

قالیباف اظهار داشت: همه حمایت‌های شما نخواهد توانست این رژیم را از باتلاقی که در آن گرفتار شده است نجات دهد. تاکید می‌کنم که ادامه این منش ضد انسان انسانی رسوایی فراگیر جهانی برای شما رقم خواهد زد.به گونه‌ای که حتی نزد ملت‌های خود بی آبرو خواهید شد.

 

وی گفت: به حاکمان و روسای کشورهای اسلامی و عربی یادآوری می‌کنم که شما در پیشگاه ملت‌های مسلمان در آزمون تاریخی قرار دارید و باید بدون شعارهای توخالی اقدامات با اقدامات عملی وظیفه دینی ، انسانی و ملی خود را انجام دهید. متاسفانه باید تصریح کنم که تاکنون در این آزمون سربلند بیرون نیامده‌اید و امیدوارم در روزهای پیش رو با اقداماتی موثر گذشته را جبران کنید.

 

قالیباف تاکید کرد:جنایت تروریستی حمله به مقر انتظامی راسک و شهادت و مجروحیت جمعی از کارکنان غیور فراجا موجب تاثر فراوان شد. این حادثه رامحضر فرماندهی معظم کل قوا، فرماندهان و کارکنان جان بر کف فراجا به مردم شریف استان سیستان و بلوچستان و خانواده‌های معزز آن شهیدان والا مقام تسلیت و تعزیت می‌گویم.

 

وی خاطرنشان کرد:علاوه بر آنکه لازم است نیروهای امنیتی و انتظامی به فوریت و جدیت به شناسایی و برخورد با عوامل این شرارت اقدام کنند و مسببین این حادثه از عاملین و عامرین را به مجازات برسانند . ضروریست اقدامات لازم جهت تجهیز پاسگاه‌های مرزی و جلوگیری از تکرار اینگونه جنایت‌ها صورت پذیرد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: کمیسیون امنیت ملی ضمن رسیدگی به شناسایی و مجازات مسببین این جنایت گزارشی از امکانات و تجهیزات لازم تقویت امکانات دفاعی مقرهای انتظامی مرزی را ارائه دهد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار