دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ارمنستان به سامانه ضد پهپادی «آکاش» مجهز می‌شود

ارمنستان برای تقویت پدافند هوایی و مقابله با پهپادهای دشمن، خود را به سامانه دفاع موشکی «آکاش» ساخت هند مجهز می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۱۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، ارمنستان به یکی از بزرگترین وارد کنندگان تسلیحات هندی مبدل شده است و گزارش‌ها حاکیست که این کشور سامانه دفاع موشکی برد کوتاه «آکاش» را به هند سفارش داده است.

 

وبگاه «ماسیس پست» روز دوشنبه نوشت، به دلیل حساسیت‌های موجود هیچکس این موضوع را به طور رسمی تایید نمی‌کند، اما اسناد موجود نشان می‌دهد که این سفارش قبلا انجام شده است. ارمنستان پیشتر از هند سامانه راکت انداز وارد کرده بود.

 

سامانه دفاع موشکی متحرک آکاش برای محافظت از نقاط آسیب پذیر برابر حملات هوایی ساخته شده است. آکاش می‌تواند به طور همزمان با چند هدف درگیر شود و مجهز به سامانه جنگل نیزهست.

 

آکاش با توانایی خود در درگیری با چندین هدف و انهدام پهپاد و موشک‌های کروز نیاز ایروان برای مقابله با پهپادهای جمهوری آذربایجان را برآورده می‌کند.

 

ارمنستان سرمایه گذاری‌های دفاعی خود را در سال گذشته تقریبا2 برابر کرده است. در سال ۲۰۲۲، هزینه‌های دفاعی این کشور واقع در قفقفاز حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیون دلار بود. این هزینه در سال ۲۰۲۴، ۱.۴ میلیارد دلار خواهد بود.

 

پیشتر، نخست وزیر جمهوری آذربایجان در ملاقات با مقام ارشد دولت هند خواسته بود که ارسال تسلیحات به ارمنستان متوقف شود.

 

«علی اسدوف» نخست وزیر جمهوری آذربایجان در دیدار با «آنوپریا پاتل» وزیر امور بازرگانی و صنعت هند از این کشور خواست تا ارشت ارمنستان را تجیهز نکند.

 

رئیس پارلمان ارمنستان نیز درباره نارضایتی باکو از خرید‌های تسلیحاتی ایروان گفت، باکو در حالی از خریدهای دفاعی ارمنستان شکایت دارد که خود به خرید تسلیحات ادامه ‌می‌دهد.

 

«آلن سیمونیان» رئیس پارلمان ارمنسنان گفت: «رسما اعلام می‌کنم ارمنستان هیچ برنامه‌ای برای حمله به هیچ کشوری ندارد.»/ فارس

ارسال نظر