ارمنستان به سامانه ضد پهپادی «آکاش» مجهز می‌شود-راهبرد معاصر
بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک عراقچی: نگرانی مشترک نسبت به تهدیدات صهیونیست‌ها در منطقه شکل گرفته است فعالیت کنسولگری‌های ایران در مونیخ، هامبورگ و فرانکفورت تا ۲۸ آبان ۱۰ شهید و ۲۰ مجروح در بمباران یک مدرسه در غزه تفتیش بدنی علی لاریجانی و هیات ایرانی در فرودگاه بیروت صحت دارد؟ لاریجانی در گفتگو با المیادین: حامل پیام از جانب رهبر انقلاب برای بشار اسد و نبیه بری بودم اطلاعیه جدید سفارت ایران خطاب به ایرانیان مقیم آلمان پوتین: هر توافقی درباره اوکراین باید حافظ منافع امنیتی روسیه باشد حمله بی‌سابقه حزب‌الله به مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی واکنش ایران به واهمه از ترور ترامپ! نخستین تماس صدراعظم آلمان با پوتین پس از دو سال قطعنامه جدید سازمان ملل در حمایت از حق تعیین سرنوشت فلسطینیان سفیر ایران در بیروت: سفر مقامات ایرانی به لبنان از شاخص‌های مهم حمایت از این کشور و مقاومت است

ارمنستان به سامانه ضد پهپادی «آکاش» مجهز می‌شود

ارمنستان برای تقویت پدافند هوایی و مقابله با پهپادهای دشمن، خود را به سامانه دفاع موشکی «آکاش» ساخت هند مجهز می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۱۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، ارمنستان به یکی از بزرگترین وارد کنندگان تسلیحات هندی مبدل شده است و گزارش‌ها حاکیست که این کشور سامانه دفاع موشکی برد کوتاه «آکاش» را به هند سفارش داده است.

 

وبگاه «ماسیس پست» روز دوشنبه نوشت، به دلیل حساسیت‌های موجود هیچکس این موضوع را به طور رسمی تایید نمی‌کند، اما اسناد موجود نشان می‌دهد که این سفارش قبلا انجام شده است. ارمنستان پیشتر از هند سامانه راکت انداز وارد کرده بود.

 

سامانه دفاع موشکی متحرک آکاش برای محافظت از نقاط آسیب پذیر برابر حملات هوایی ساخته شده است. آکاش می‌تواند به طور همزمان با چند هدف درگیر شود و مجهز به سامانه جنگل نیزهست.

 

آکاش با توانایی خود در درگیری با چندین هدف و انهدام پهپاد و موشک‌های کروز نیاز ایروان برای مقابله با پهپادهای جمهوری آذربایجان را برآورده می‌کند.

 

ارمنستان سرمایه گذاری‌های دفاعی خود را در سال گذشته تقریبا2 برابر کرده است. در سال ۲۰۲۲، هزینه‌های دفاعی این کشور واقع در قفقفاز حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیون دلار بود. این هزینه در سال ۲۰۲۴، ۱.۴ میلیارد دلار خواهد بود.

 

پیشتر، نخست وزیر جمهوری آذربایجان در ملاقات با مقام ارشد دولت هند خواسته بود که ارسال تسلیحات به ارمنستان متوقف شود.

 

«علی اسدوف» نخست وزیر جمهوری آذربایجان در دیدار با «آنوپریا پاتل» وزیر امور بازرگانی و صنعت هند از این کشور خواست تا ارشت ارمنستان را تجیهز نکند.

 

رئیس پارلمان ارمنستان نیز درباره نارضایتی باکو از خرید‌های تسلیحاتی ایروان گفت، باکو در حالی از خریدهای دفاعی ارمنستان شکایت دارد که خود به خرید تسلیحات ادامه ‌می‌دهد.

 

«آلن سیمونیان» رئیس پارلمان ارمنسنان گفت: «رسما اعلام می‌کنم ارمنستان هیچ برنامه‌ای برای حمله به هیچ کشوری ندارد.»/ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده