جزئیات افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها قیمت رسمی میوه و سبزی اعلام شد/ قیمت خیار به ۱۰۰ هزار تومان رسید + جدول سناریوی محتمل قیمت مسکن پس از تفاهم ایران و آمریکا/ شرط کاهش محسوس قیمت مسکن اعلام شد آزادسازی دارایی‌های مسدود شده ایران به روایت بلومبرگ/ دارایی‌های ایران چقدر است؟ پیش‌بینی بازار ارز، طلا، مسکن و بورس با توافق ایران و آمریکا/ سطح تغییر قیمت‌ها چقدر خواهد بود؟ قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر

آخرین نرخ مصوب محصولات لبنی اعلام شد

آخرین نرخ مصوب محصولات لبنی اعلام شد وزارت جهاد کشاورزی آخرین نرخ مصوب محصولات لبنی را اعلام کرد و با گرانی فروشی و عدم عرضه محصولات تنظیم بازار توسط برخی صنایع لبنی برخورد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۱۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، صنایع لبنی شیرخام را به‌صورت یارانه ای و با قیمت مصوب دریافت می‌کنند و از طرفی اجازه صادرات محصولات تولیدی با ماده اولیه یارانه ای به آنها داده شده است آنها نیز باید 4 محصول خود را با قیمت مصوب در بازار عرضه کنند.

 

بر اساس توافق انجام شده با انجمن صنایع لبنی 4 محصول آنها باید با قیمت مصوب به فروش برسد اما شاهد گران فروشی و عدم عرضه محصولات تنظیم بازاری توسط برخی از صنایع لبنی هستیم.

 

 

مدیرکل نظارت بر محصولات کشاورزی و فرآورده‌های دامی سازمان حمایت در مهر ماه به این صنایع هشدار داد و گفت: از آنجا که تاثیر افزایش قیمت مصوب شیر خام و سایر هزینه‌های تولید قبلاً در قیمت این محصولات لحاظ و از سوی واحدهای تولیدی اعمال شده است لذا هرگونه افزایش مجدد قیمت‌ها فاقد وجاهت است.

 

بنابر این گزارش به تازگی نیز مدیریت بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی در بازدید از یکی از کارخانه های صنایع لبنی به این گران فروشی اشاره کرده است.

 

گران فروشی 7 هزار تومانی در یک لیتر شیر

در این گزارش، تخلفاتی مانند عدم تولید نوعی خامه برای بازار داخلی، گرانی فروشی شیر نایلونی 18 هزار تومانی به قیمت 19 هزار تومان و شیر بطری کم چرب یک لیتر 21 هزار و 600 تومانی به 28 هزار و 500 تومان ، عدم تولید پنیر یو اف 400 گرمی و ماست 2.5 کیلوگرمی تنظیم بازار مشاهده می‌شود.

 

برای این واحد گزارش تخلف و جریمه به ارزش یک میلیارد و 840 میلیون تومان تعیین و به سازمان تعزیرات حکومتی اعلام شد.

 

نرخ های مصوب محصولات لبنی توسط وزارت جهاد کشاورزی به شرح زیر اعلام شد:

قیمت هر کیلوگرم شیرخام 15 هزار تومان

ماست 2.5 کیلوگرمی با قیمت 59 هزار و 760 تومان

پنیر یو اف 400 گرمی 44 هزار و 400 تومان

شیر نایلونی 900 گرمی کم چرب 18 هزار تومان

شیر بطری یک لیتری کم چرب 21 هزار و 600 تومان/ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار