ادامه فشار‌های نتانیاهو به ترامپ برای آغاز دوباره جنگ علیه ایران سناتور مورفی سکته کرد ترامپ: در صورت شکست در انتخابات همه تصمیمات را وتو می‌کنم ادعای مقام آمریکایی درباره نتانیاهو و وضعیت کابینه آتی اسرائیل  امارات: خواهان دور جدیدی از رویارویی‌های نظامی در منطقه نیستیم ادعای تکراری سنتکام درباره استمرار محاصره دریایی ایران آیزنکوت: به هیچ‌وجه با نتانیاهو همکاری نخواهم کرد روبیو: از دیپلماسی با ایران استقبال می‌کنیم آمار جدید پنتاگون از نظامیان به هلاکت رسیده آمریکایی در تجاوز به ایران تدابیر اضطراری امارات و بسته شدن برخی مناطق ساحلی پیشنهاد تازه میانجی‌ها به ایران ترامپ: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد! کرملین: پوتین برای گفتگو با هر کسی آماده است آی۲۴ نیوز: عربستان از ترامپ خواست مذاکره با ایران را ادامه دهد بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران مشاغل رکورددار بیشترین افزایش دستمزد در آمریکا

خطرناک‌ترین مکان جهان برای خبرنگاران کجاست؟

خطرناک‌ترین مکان جهان برای خبرنگاران کجاست؟ به گفته سازمان ملل، باریکۀ در محاصره غزه نه تنها خطرناک‌ترین مکان جهان برای کودکان، بلکه برای خبرنگاران هم ناامن‌ترین جای دنیاست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۱۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، «غزه به خطرناک‌ترین جای جهان برای خبرنگاران و خانواده‌های آن‌ها تبدیل شده» این ارزیابی سازمان ملل بعد از کشته شدن ده‌ها خبرنگار و عوامل رسانه در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه است.

 

سازمان ملل در بیانیه‌ای از دفتر حقوق بشر این نهاد در سرزمین‌های اشغالی فلسطین اعلام کرد «قتل و جابجایی اجباری خبرنگاران» مانع توانایی آن‌ها برای تهیه گزارش از محل رخدادها در غزه شده است؛ جدیدترینشان، فیلمبردار شبکه الجزیره سامر ابودقه پدر چهار فرزند بود که در جنوب نوار غزه و در شهر خان یونس در جریان حمله پهپادی نیروهای رژیم صهیونیستی به یک مدرسه کشته شد.

 

کمیته حفاظت از خبرنگاران می‌گوید از زمان آغاز حملات اسرائیل به غزه در هفتم اکتبر (۱۵ مهر)، دستکم ۵۷ روزنامه‌نگار فلسطینی و سه روزنامه‌نگار لبنانی قربانی شده‌اند. کسانی که به گفته سازمان ملل «جهان را در لحظه، از وحشتی که غیرنظامیان در غزه متحمل می‌شوند، آگاه کرده‌اند».

 

دفتر حقوق بشر سازمان ملل همچنین از گزارش‌های گسترده درباره تماس‌های تلفنی تهدیدآمیز پرسنل امنیتی اسرائیل با خبرنگاران و عوامل رسانه در غزه ابراز نگرانی کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار