یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

گزارش «الریاض» از روابط مثبت و ملموس «ایران و عربستان»

گزارش «الریاض» از روابط مثبت و ملموس «ایران و عربستان» یک روزنامه عربستانی تاکید کرد روابط ایران و عربستان در راستای منافع دو کشور، مثبت و ملموس است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه عربستانی الریاض اعلام کرد با دقت زیاد حاکمان دو کشور، روابط ایران و عربستان شاهد تحولات مثبت و ملموسی است که نشان دهنده تمایل دو کشور برای تقویت روابط بیش از پیش است.

 

این روزنامه عربستانی تاکید کرد تهران و ریاض به دنبال آن هستند که به هر نقطه ممکن از هماهنگی و تفاهم کامل برسند تا رابطه بین آن‌ها را تقویت کند. این تمایل با گرایش به برقراری روابط عادی، مبتنی بر اصول حسن همجواری و عدم مداخله در امور داخلی پشتیبانی است.

 

روزنامه الریاض بر این باور است که نزدیکی عربستان و ایران و تفاهم مشترک بین آن‌ها در مورد همه مسائل باقیمانده، وضعیت منطقه را ارتقاء می‌دهد و به افزایش ثبات امنیتی و رشد اقتصادی آن کمک می‌کند که تأثیر مثبتی بر منطقه و جهان خواهد داشت، چیزی که چین به دنبال آن بود.

 

الریاض می‌گوید پکن از زمانی که تصمیم به ایفای نقش میانجی بین ریاض و تهران و حمایت از توافق بین دو کشور گرفت، عاقلانه برنامه ریزی کرده است تا مشکلاتی که مانع اجرای مفاد بین ایران و عربستان می‌شود، به نحوی که منافع مشترک کشور‌های منطقه تامین شود و امنیت و ثبات آن‌ها افزایش یابد را از بین ببرد.

 

این روزنامه ادامه داد برگزاری نشست کمیته مشترک سه جانبه عربستان، ایران و چین در چارچوب پیگیری توافق پکن، جلسات برنامه ریزی شده آن و تحولات مثبت حاصل شده در روابط عربستان و ایران، موید تمایل ریاض و تهران به پیشروی در مسیر بهبود روابط بین دو کشور و همکاری با یکدیگر است.

 

توافقنامه احیای روابط دیپلماتیک بین عربستان سعودی و ایران با میانجیگری چین در اسفند ۱۴۰۱، یکی از مهمترین رویدادهای منطقه غرب آسیا در سال‌های اخیر بود که با میانجیگری چین اتفاق افتاد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار