درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

تصویب سند ملی موسیقی در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی

سند ملی موسیقی کشور در جلسه امروز شورای‌عالی انقلابی فرهنگی تصویب و روسای جدید شورای خانواده و زنان و شورای تحول و ارتقای علوم انسانی منصوب شدند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۶ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۲۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ در جلسه شورای‌عالی انقلابی فرهنگی که عصر سه‌شنبه برگزار شد، موضوع تعیین رئیس شورای فرهنگی اجتماعی خانواده و زنان این شورا مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت ضمن تشکر از خدمات خانم دکتر خزعلی، خانم دکتر فهیمه فرهمندپور با کسب اکثریت آرای اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی به سمت رئیس جدید این شورا و همچنین عضو حقوقی شورای‌عالی انقلاب فرهنگی منصوب شد.

در این جلسه همچنین ضمن قدردانی از خدمات و زحمات دکتر حداد عادل در سمت ریاست شورای تحول و ارتقای علوم انسانی، حجت‌الاسلام سید سعیدرضا عاملی به عنوان رئیس جدید این شورا منصوب شد.

انتصاب حجت‌الاسلام سید مصطفی حسینی با رای اکثریت اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی به سمت دبیری شورای توسعه فرهنگ قرآنی همراه با قدردانی از آقایان سید محمدجواد آل‌احمد دبیر سابق و سلامت‌پناه سرپرست شورای توسعه فرهنگ قرآنی، از این دیگر مصوبات جلسه امروز شورای‌عالی انقلاب فرهنگی بود.

در این جلسه همچنین سند ملی موسیقی کشور به عنوان یکی از اسناد مهم فرهنگی که با بهره‌گیری از نظرات رهبری معظم انقلاب، فقها و همچنین اعضای خانه موسیقی تدوین شده بود، به تایید و تصویب نهایی رسید.

با رای اکثریت اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی اساسنامه فرهنگستان علوم نیز اصلاح و دو بند «امکان ایجاد گروه‌های علمی جدید» و «سقف اعضای پیوسته فرهنگستان» به آن اضافه شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر