زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

پرونده اعتراضات رتبه بندی معلمان بسته شد

پرونده اعتراضات رتبه بندی معلمان بسته شد علی فرهادی معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: با وجود محدودیت در منابع با دستور معاون اول رئیس جمهور و همکاری سازمان برنامه و بودجه حقوق آذر ماه معلمان بسته شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۴۴۸
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش از پرداخت حقوق آذرماه معلمان به همراه معوقات رتبه بندی خبر داد.

 مرکز اطلاع رسانی به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، آخرین مرحله اعتراضات رتبه‌بندی بندی معلمان در حال انجام است و تقریبا به تمام اعتراضات معلمان از سوی آموزش و پرورش پاسخ داده شده است. با این حال روز گذشته خبری در فضای مجازی منتشر شد که از عدم واریز معوقات رتبه‌بندی معلمان با حقوق آذر ماه خبر می‌داد.

در همین ارتباط علی فرهادی معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش ضمن رد این شایعات، گفت: با وجود محدودیت در منابع با دستور معاون اول رئیس جمهور و همکاری سازمان برنامه و بودجه حقوق آذر ماه معلمان بسته شد.

وی افزود: در آذر ماه آن دسته از معلمان جدید الاستخدام و دانشجو معلمان ورودی مهر ۱۴۰۲ که احکام کارگزینی آن‌ها صادر شده است، حقوق ماه‌های مهر، آبان و آذر را نیز دریافت می‌کنند.

فرهادی گفت: طی تعامل سازنده میان سازمان برنامه و بودجه و وزارت آموزش و پرورش و مساعدت معاون اول رئیس جمهور مقرر شد معوقات اعتراضات رتبه‌بندی معلمان در سال ۱۴۰۲ پرداخت شود که جای تشکر از معاون اول رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه دارد.

وی گفت: تقریبا تمام اعتراضات رتبه بندی رسیدگی شده است و به جز عده‌ای معدود می‌توان گفت پرونده اعتراضات بسته شده است و تعداد اندک افراد باقی مانده در دی ماه تعیین تکلیف می‌شوند.

فرهادی خاطرنشان کرد که تلاش وزارت آموزش و پرورش و دولت رئیسی این است که با حرکت در مدار قانون و نظم فضای حاکم بر آموزش و پرورش آرام و به دور از دغدغه خاطر معلمان باشد تا بتوانند دانش آموزانی خلاق و مبتکر تربیت کنند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار: ۲
معلم
Hong Kong
۲۰:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۹
0
0
خدا لعنت کند همه تان را باید برای چندر غاز معلم را نارضی کنید لعنت بر اجدادتان
سفره معلم را کوچک وبا رتبه بندی دروغ و ریا معلم را به بازی گرفتید اعتراضات هم دروغی بیش نبود حق همه را خوردید به نظام آموزشی ومعلم را ناراضی کردید
فرهنگی بازنشسته۱۴۰۰
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۹
0
0
البته با بی عدالتی وکارنشناسی وپایمال کردن حق بعضیها .امیدوارم که خداازتون نگذره. مطمئن باشید که این دعای من است وقتی که از رتبه بندی فرهنگیان صحبت میشود.
پرطرفدارترین اخبار