مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است دانمارک: ترامپ تهدید‌های خود درباره گرینلند را متوقف کند دیدار مقامات فلسطینی و مصری در قاهره تماس اردوغان با بن سلمان با محوریت تحولات سومالی و یمن تأکید عراقچی به تقویت تعاملات دیپلماتیک برای پیگیری منافع ایران در سازمان‌های بین‌المللی آکسیوس: مذاکرات سوریه و اسرائیل فردا در پاریس از سر گرفته می‌شود آژانس اطلاعات فدرال آلمان، اوباما را شنود می‌کرد فرزند مادورو: ما سالم هستیم و در مقابل حملات آمریکا ایستاده‌ایم مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند وزیر خارجه ونزوئلا: هدف آمریکا فقط غارت منابع طبیعی و انرژی کشور ماست تهدید تازه ترامپ: دلسی رودریگز ممکن است نفر بعدی باشد عراقچی: پیگیری مطالبات ایران از دولت ونزوئلا در دستور کار وزارت خارجه قرار دارد مسکو: آمریکا فورا اعلام کند مادورو و همسرش کجا هستند رهبر مخالفان ونزوئلا: آماده در دست گرفتن قدرت هستیم دخالت آشکار ترامپ در ایران؛ دست آمریکا برای مردم رو شد

انصارالله: با فلسطین هم‌مرز بودیم، کار اسرائیل را تمام می‌کردیم

یک عضو ارشد جنبش انصارالله یمن ضمن انتقاد از بی‌تحرکی کشورهای عربی در قبال حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین، گفت که اگر یمن با فلسطین اشغالی هم‌مرز بود، یمنی‌ها کار اسرائیل را تمام می‌کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۸ - ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 21
کد خبر: ۲۱۹۵۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد البخیتی» عضو ارشد جنبش انصارالله یمن، شامگاه چهارشنبه، در گفت‌و‌گو با شبکه «الجزیره مباشر» بر لزوم حمایت از مردم فلسطین در برابر رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

 

محمد البخیتی گفت: «مردم فلسطین کشته می‌شوند و تحت محاصره شدیدی قرار دارند. همه آن‌ها گرسنه هستند و ما شاید در نتیجه تداوم این محاصره، شاهد مرگ هزاران فلسطینی باشیم. همه کشورهای عربی بایست برای نجات مردم فلسطین دست به کار شوند».

 

البخیتی ادامه داد: «اگر ما برای نجات مردم فلسطین دست به کار شویم، لاجرم تعدادی قربانی خواهند شد. ما زمانی که تصمیم گرفتیم در این خصوص اقدام کنیم و این کشتارها را پایان دهیم و محاصره را در هم بشکنیم، این بدان معناست که ما آماده جانفشانی در این راه هستیم».

 

این عضو ارشد انصارالله در ادامه از توافق صلح کشورهایی مانند مصر و اردن با تل‌آویو انتقاد کرد و گفت که ارتش مصر بایست برای نجات فلسطینیان اقدام کند و «توافق‌های صلح سکوت در برابر کشتار مردم فلسطین را توجیه نمی‌کنند».

 

محمد البخیتی در پایان تاکید کرد: «اگر یمن با فلسطین هم‌مرز بود، ما به برادران فلسطینیمان می‌گفتیم به یمن بیایید و ما وارد خواهیم شد و کار رژیم [صهیونیستی] را کاملا تمام می‌کردیم».

 

ارتش یمن پس از تشدید حملات رژیم صهیونیستی در نوار غزه حمایت کامل خود را از مردم فلسطین اعلام کرده و ده‌‌ها با بندر ایلات در جنوب فلسطین اشغالی را هدف حمله موشکی و پهپادی قرار داده است.

 

نیروی دریایی یمن همچنین در حمایت از مردم فلسطین عبور تمام کشتی‌های اسرائیلی و کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها فلسطین اشغالی است، از تنگه باب‌المندب ممنوع کرده و ضمن تصرف یک کشتی اسرائیلی به نام «گلکسی لیدر»، چند کشتی اسرائیلی و غیراسرائیلی را که بدون توجه به هشدارهای ارتش یمن در حال رفتن به اراضی اشغالی فلسطین بودند، هدف حمله قرار داده است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار