ترامپ: اگر رئیس‌جمهور نمی‌شدم، جنگ جهانی سوم رخ می‌داد اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد

سرمای بی‌سابقه هوا در شانگهای چین

دمای هوا در شانگهای چین در ماه جاری به قدری سرد شده که در ۴۰ سال گذشته این شهر بی‌سابقه است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۸ - ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 21
کد خبر: ۲۱۹۵۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، اداره هواشناسی شانگ‌های در پستی در شبکه اجتماعی Weibo اعلام کرد که کمترین دمای شهر در روز پنجشنبه در حومه شانگ‌های منفی ۴ تا منفی ۶ درجه سانتیگراد (۲۱ تا ۲۴ درجه فارنهایت) خواهد بود و دما در تمام طول روز در کل شهر زیر صفر خواهد بود.

 

براساس گزارش رویترز، وانگ کاییون ۵۹ ساله، نظافتچی در مرکز شهر شانگ‌های که از حومه شهر با یک اسکوتر برقی رفت و آمد می‌کند، گفت که دمای هوا در سفر یک ساعته او در روز پنجشنبه منفی ۵ درجه سانتیگراد بود.

 

وانگ گفت: با وجود اینکه دستکش می‌پوشیدم، به سرعت احساس در دستانم را از دست دادم و آن‌ها هنوز هم درد می‌کنند.

 

اداره هواشناسی این شهر گفت که انتظار دارد حداقل دما در یکی از ایستگاه‌های مطالعه مرکز شهر به مدت پنج روز متوالی تا ۲۵ دسامبر زیر صفر باقی بماند، سرمایی که شانگ‌های اکنون در ماه دسامبر شاهد آن است، در ۴۰ سال گذشته رخ نداده بود.

 

یک شهروند ۶۸ ساله از اهالی شانگ‌های به نام لی در مصاحبه با رویترز گفت: امسال عادی نیست. امسال فوق العاده سرد است و سال گذشته این سرما نبود.

 

هوای سرد غیرمعمولی که موج قدرتمندی از هوای سرد از سیبری است، از اواسط هفته گذشته در سراسر چین گسترش یافته و بسیاری از استان‌های شمالی این کشور رکورد‌های سرمای ماه دسامبر را بازنویسی کردند، چراکه جیوه‌ی دماسنج‌ها در برخی شهر‌ها تا منفی ۳۰ درجه سانتیگراد پایین رفت.

 

در حالی که بارش برف بسیار کم بود، سرمای شدید، یخبندان و شرایط طوفانی در چین باعث اختلال در حمل‌ونقل جاده‌ای، ریلی و هوایی، افزایش شدید تقاضا برای گرمایش و حتی اختلال در تلاش‌های امدادی در چین شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار