روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند

کمیساریای سازمان ملل، جنایت جنگی جدید اسرائیل را محکوم کرد

دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل خواستار تحقیق فوری درباره جنایت صهیونیست‌ها در خصوص قتل ۱۱ غیرنظامی فلسطینی در مقابل چشمان خانواده‌هایشان در غزه شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 21
کد خبر: ۲۱۹۵۸۴

به گزارش راهبرد معاصر. دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد در اراضی اشغالی فلسطینیان (OHCHR OPT) اقدام نظامیان صهیونیست در قتل ۱۱ غیرنظامی فلسطینی در غزه در مقابل چشمان خانواده‌هایشان را جنایت جنگی خواند.

 

شبکه «تی‌ آر تی» ترکیه گزارش کرد، این نهاد بین‌المللی در بیانیه‌ای گفت که گزارش تکان‌دهنده‌ای را درباره جدیدترین جنایت صهیونیست‌ها در محله «الرمال» شهر غزه دریافت کرده است که زنگ خطری را درباره ارتکاب احتمالی جنایت جنگی به صدا درآورده است» و تمامی این اتهامات در پی گمانه‌زنی‌های قبلی مطرح شده است که تأکید داشت نیروهای اسرائیلی عمداً غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهند و به قتل می‌رسانند.

 

کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد در اراضی اشغالی فلسطینیان در ادامه از مقام‌های رژیم صهیونیستی درخواست کرد تا هرچه سریع‌تر تحقیقات مستقل، کامل و کارآمدی در این زمینه انجام کند و اگر ادعاها ثابت شد، ضروری است که با افرادی که مسئول این جنایت بوده‌اند برخورد شود و محاکمه شوند.

 

طبق این گزارش، OHCHR OPT همچنین رژیم صهیونیستی را ملزم کرده است که اقداماتی را برای جلوگیری از ووقع چنین تخلفاتی انجام دهد و بر لزوم جوابگویی و مسئولیت‌پذیری در برهه جنگی فعلی در غزه تأکید کرد.

 

این نهاد بین‌المللی گزارش کرد که این جنایت اخیر رژیم صهیونیستی در شب ۱۹ دسامبر (۲۸ آذر ماه) در بین ساعت ۲۰:۰۰ تا ۲۳:۰۰ به وقوع پیوسته است و در آن نظامیان صهیونیستی ساختمانی در الرمل غزه را محاصره و به آن‌ حمله کردند.

 

طبق این گزارش، ساختمان مذکور متعلق به سه خانواده بود که نظامیان صهیونیستی در ابتدا مردان را از زنان و کودکان جدا کردند و به سمت دست‌کم ۱۱ مرد غیرنظامی فلسطینی در مقابل چشمان خانواده‌هایشان شلیک کردند. قربانیان این حادثه اغلب بین ۲۹ تا ۳۰ سال سن داشتند.

 

حملات رژیم صهیونیستی، غزه را به ویرانه‌ای تبدیل کرده است که در نتیجه آن نیمی از مناطق مسکونی ویران شده‌ و نزدیک به ۲ میلیون نفر دیگر در این منطقه به دلیل کمبود غذا و آب سالم، آواره شده‌اند نزدیک به ۲۰ هزار فلسطینی که اکثراً زن و کودک هستند، به شهادت رسیده‌اند اما نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو اصرار دارد که جنگ علیه غزه را «تا آخر» ادامه خواهد داد./ فارس

ارسال نظر