کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

سردار فلاح زاده: تا آزادی بیت المقدس و نابودی اسرائیل راه شهیدان ادامه دارد

جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه رزمندگان جبهه مقاومت راه شهیدان طول تاریخ را ادامه می دهند گفت : تا آزادسازی قدس و نابودی رژیم اسرائیل این راه پرنور و برکت ادامه خواهد یافت .
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۰۱ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 22
کد خبر: ۲۱۹۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرتیپ پاسدار محمدرضا فلاح زاده در حاشیه مراسم یادواره شهدای یمن و دومین سالگرد شهادت سفیر مجاهد سردار شهید حاج حسن ایرلو اظهار داشت: کسانی که دل به دلدار بستند و با خدای خودشان معامله کردند و سرافزاری امت اسلامی را خواستار بودند، در این جبهه ها حاضر شدند و علیه کفار جنگیدند.

جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با درود بر شهیدان راه حق و فضیلت، شهدای صدر اسلام، شهدای کربلا، شهدای دفاع مقدس، جبهه مقاومت، دفاع از حرم و شهیدان مظلوم یمن و غزه اظهار کرد:حضرت امام خمینی (ره) فرمودند؛ که جنگ اعتقادی دشمنان علیه ملت ما شروع شده است و این جنگ، از آدم تا ختم زندگی ادامه دارد.

این سردار جبهه مقاومت بیان کرد: اردوگاه حق و اردوگاه باطل در زمان پیامبر اکرم(ص) شکل گرفت و تمام کسانی که در رکاب پیامبر بودند، در اردوگاه حق سازماندهی شدند؛ کفر، شرک و نفاق هم در اردوگاه باطل قرار گرفتند.

وی افزود: مسیر جهاد علیه ستمگران، ظالمان، کفار و منافقین از زمان رسول خدا شروع شده و در طول تاریخ این جبهه حق و باطل در مقابل هم صف آرایی کردند.

جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: در زمان ما، قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و در کوچه پس کوچه های تهران و شهرهای دیگر ، در دوران دفاع مقدس در جبهه های جنوب و غرب، عملیات هایی چون ثامن الائمه، طریق القدس، بیت المقدس، رمضان، والفجرها، کربلاها و نقاط مختلف خونین شملچه، کوشک، مجنون، طلائیه، چزابه، چم سری، چم هندی، موسیان و دهلران و دیگر نقاط دفاع مقدس، همچنین در جبهه مقاومت و دفاع از حرم در جای جای مناطق تحت تصرف داعش در عراق و سوریه و امروز در جبهه مقاومت در غزه مسیر ادامه دارد.

سردار فلاح زاده تاکید کرد :: مردان مردی که در جبهه غزه مشغول نبردند، با خدای خودشان معامله کردند و به تاسی از پیامبر گرامی اسلام(ص) و حضرت مرتضی علی (ع) مشغول مبارزه با آمریکا و رژیم منحوس صهیونیستی هستند .

جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: رزمندگان جبهه مقاومت راه شهیدان طول تاریخ، شهیدان کربلا، شهیدان صدر اسلام را ادامه می دهند و تا نابودی رژیم صهیونیستی و آزادسازی قدس این راه پربرکت و نورانی را برای عزت اسلام ادامه خواهند داد.

شهید ایرلو از جانبازان شیمیایی دوران دفاع مقدس و سفیر جمهوری اسلامی ایران در صنعا پایتخت یمن بود که در محل ماموریت خود به ویروس کرونا مبتلا شد و با وجود آنکه وزارت خارجه مقدمات بازگشت او به ایران را فراهم کرد، به دلیل شدت بیماری در ۳۰ آذر ۱۴۰۰ آسمانی شد ./ایرنا

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار