چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای

بذرپاش: گلستان خواهرخوانده همسایگان خزر می‌شود

بذرپاش: گلستان خواهرخوانده همسایگان خزر می‌شود وزیر راه و شهرسازی گفت: توسعه بنادر و ارتباطات بندری در گلستان و انعقاد پیوندهای خواهرخواندگی دریایی با پنج کشور همسایه دریای خزر یکی از برنامه‌های دولت برای این استان شمالی است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۰۱ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 22
کد خبر: ۲۱۹۶۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهرداد بذرپاش که رییس جمهور را در سفر استانی به گلستان همراهی می‌کند روز جمعه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: دسترسی به دریا ویژگی منحصر به‌فرد گلستان است که در همین راستا توسعه بنادر و ارتباطات بندری و پیوندهای خواهرخواندگی دریایی با پنج کشور همسایه دریای خزر در دستور کار جدی دولت قرار دارد.

وی بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های بندری گلستان تاکید کرد و افزود: پس از ابلاغ سیاست‌های دریاپایه رهبر معظم انقلاب، سرمایه‌گذاری در حوزه بنادر و دریانوردی شتاب گرفت و در روزهای گذشته حدود ۳۰ قرارداد با بخش خصوصی و عمومی به ارزش ۵۵۰ هزار میلیارد تومان منعقد شد که برخی از این قراردادها متعلق به گلستان است.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به قرارگیری گلستان در مسیر کریدور شمال- جنوب گفت: گلستان به سبب همجواری با ترکمنستان از ظرفیت ویژه‌ای برخوردار است و به‌تازگی مذاکرات خوبی با این کشور برای ایجاد بازارچه‌های مرزی مشترک و دسترسی ترانزیتی استان به کشورهای آسیای میانه انجام شده است.

بذرپاش با بیان اینکه گلستان نقش به‌سزایی در توسعه ترانزیتی کشور دارد، افزود: در هشت ماهه امسال ترانزیت کشور رشد ۳۰ درصدی داشته است.

وی ادامه داد: یکی از دسترسی‌های ترانزیتی گلستان، شاهراه‌های شمالی و جنوبی است که دولت عزم خود را برای تقویت زیرساخت‌های این بخش جزم کرده تا به پیشرفت و توسعه این استان کمک کند.

وزیر راه و شهرسازی گفت: روز گذشته افزون بر لایروبی خلیج گرگان، ۸۵ کیلومتر راه های اصلی و ۴۵ کیلومتر راه‌های روستایی گلستان به بهره‌برداری رسید که مجموع ارزش ریالی پروژه‌های راه‌های اصلی گلستان ۴۵ هزار میلیارد ریال بود.

بذرپاش به ساخت یک‌هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه روستایی جدید در کشور از ابتدای امسال تاکنون اشاره کرد و یادآور شد: بهسازی و بهبود کیفیت راه‌ها از دیگر اولویت‌های اصلی ما است.

وی با اشاره به اینکه جاده‌ها و راه‌ها در نقاط شرقی و غربی گلستان رشد خوبی داشته اما نقاط شمالی و جنوبی استان در حوزه راه دچار فقر است، بیان کرد: تلاش دولت رفع این محرومیت‌ها و شتاب بخشی به پروژه‌های حوزه راه و شهرسازی به ویژه تکمیل مسیر آزادشهر به سمنان است.

 «مهرداد بذرپاش» وزیر راه و شهرسازی همراه با رییس‌جمهور در دومین سفر هیات دولت به گلستان روز پنجشنبه عازم این استان شد.

آیت‌الله سید ابراهیم رییسی، رییس‌جمهور در یازدهمین سفر استانی دور دوم برای دیدار با مردم، بررسی مصوبات سفر دور اول و افتتاح هزاران پروژه کلان، متوسط و کوچک، صبح دیروز (پنجشنبه) از طریق فرودگاه بین‌المللی شهدای گرگان وارد گلستان شد.

افتتاح لایروبی کانال ارتباطی دریا و خلیج گرگان، افتتاح متمرکز پروژه‌های آب، برق و فاضلاب از جمله بهره‌برداری از تصفیه‌خانه فاضلاب گنبدکاووس پس از ۳۰ سال، شروع مجدد عملیات اجرایی پتروشیمی گلستان پس از ۱۸ سال، از جمله برنامه‌های روز اول سفر استانی رییس جمهور در گلستان بود.

شماری از وزیران و معاونان رییس جمهور، آیت الله رییسی را در این سفر ۲ روزه همراهی می‌کنند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار