اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم پاسخ سفارت ایران به مقاله نشریه دانمارکی درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان  روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند حزب الله لبنان: سلاح‌های مقاومت خط قرمز هستند بقائی: مهار نکردن اسرائیل، تکرار حملات در منطقه را در پی دارد دیدار و گفتگوی پزشکیان با بن سلمان در دوحه پزشکیان در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب: تروریست‌های حاکم بر تل آویو جری‌تر شده‌اند اسلامی: ملت ایران نه تهدیدپذیر است و نه تسلیم شدنی؛ دانش صنعت هسته‌ای کشورمان با بمباران از بین نخواهد رفت وزیر خارجه آمریکا فردا به قطر سفر می‌کند امیر قطر: دوحه هدف حمله خائنانه اسرائیل قرار گرفت بیانیه طلبکارانه اتحادیه اروپا علیه ایران در کنفرانس عمومی آژانس

هشدار یونیسف درباره تهدید جان ۱۰ هزار کودک در غزه

صندوق کودکان سازمان ملل از احتمال جان باختن ۱۰ هزار کودک در غزه به دلیل سوءتغذیه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۰۲ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 23
کد خبر: ۲۱۹۷۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد که بیش از ۸۰ درصد کودکان در نوار غزه از فقر غذایی حاد رنج می‌برند و دست کم ۱۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال ممکن است به دلیل سوءتغذیه تلف شوند.

 

در بیانیه روز جمعه این سازمان آمده است: برآورد‌های یونیسف نشان می‌دهد که حداقل ۱۰۰۰۰ کودک زیر پنج سال از سوء تغذیه رنج می‌برند که زندگی آن‌ها را در هفته‌های آینده تهدید می‌کند.

 

در این گزارش آمده است: «این نتایج نشان می‌دهد که همه کودکان زیر پنج سال در نوار غزه - ۳۳۵۰۰۰ کودک - در معرض خطر بالای سوء تغذیه حاد و مرگ هستند که اگر خطر قحطی ادامه پیدا نمی‌کرد، می‌شد از آن جلوگیری کرد.»

 

این گزارش می‌افزاید: این خطر غیرقابل قبول در زمانی رخ می‌دهد که سیستم‌های غذایی و بهداشتی در نوار غزه شاهد فروپاشی کامل است.

 

بیش از دو سوم بیمارستان‌ها دیگر کار نمی‌کنند

در گزارش یونیسف ضمن تاکید بر لزوم برقراری آتش بس در غزه آمده است که «بیش از دو سوم بیمارستان‌های غزه به دلیل کمبود سوخت، آب و دارو‌های حیاتی و یا به دلیل آسیب‌های فاجعه‌بار ناشی از حملات، دیگر کار نمی‌کنند».

 

این گزارش می‌افزاید: ما به کمک همه کشور‌ها برای برقراری آتش بس فوری و دائمی تحت قوانین بین‌المللی بشردوستانه نیاز داریم و بر اتخاذ اقدامات احتیاطی لازم برای محافظت از غیرنظامیان، آزادی همه اسرا و تضمین حمایت از کودکان تاکید داریم.

 

نتایج دیپلماسی آمریکا!

دیمیتری پولیانسکی، معاون نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد، پیشتر اعلام کرده بود که در نتیجه دیپلماسی آمریکا در قبال خاورمیانه، نوار غزه به قبرستان کودکان تبدیل شده است.

 

شایان ذکر است که یونیسف در پایان ماه اکتبر گذشته گزارش داد که روزانه بیش از ۴۰۰ کودک در نوار غزه که در معرض بمباران شدید نیرو‌های ارتش اسرائیل قرار می‌گیرد، کشته یا زخمی می‌شوند.

 

به گفته سخنگوی سازمان ملل، غزه اساسا به» قبرستان کودکان تبدیل شده است. این سازمان در آمار رسمی خود تایید کرد که به طور متوسط ​​در هر ۱۰ دقیقه یک کودک در نوار غزه جان خود را از دست می‌دهد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار