عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

اختصاص ارز نیمایی به واردات آفت‌کش‌های دارای تولید مشابه داخلی

رئیس انجمن تولیدکنندگان سموم کشور گفت: به واردات آفت کش‌های دارای تولید مشابه داخلی ارز نیمایی اختصاص می یابد که این امر شرایط نابرابری را برای تولید داخلی فراهم کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۰۳ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 24
کد خبر: ۲۱۹۹۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود گیل‌آبادی رئیس انجمن تولیدکنندگان سموم کشور اظهار داشت: شرایط رقابت برای تولید داخل سموم کشاورزی در مقایسه با واردات آنها منصفانه نیست و در حالی که به واردات این محصول ارز نیمایی داده می‌شود که تولیدکنندگان داخلی نیاز خود را بر اساس هزینه‌های بازار آزاد تامین می‌کنند و تنها در بخش ماده اولیه تولید ارز نیمایی اختصاص می‌یابد.

 

وی افزود: پیشنهاد می‌شود برای حمایت از تولید داخلی ارز سموم آماده وارداتی حذف و تعرفه واردات آنها افزایش یابد تا شرایط برای رقابت فراهم شود و تنها بخش کمی از سموم آماده اروپایی که از تکنولوژی خیلی جدید برخوردار هستند وارد شوند.

 

رئیس انجمن تولیدکنندگان سموم کشور ادامه داد: میزان سموم کشاورزی مورد نیاز تا پایان سال 35 هزار تن تا 40 هزار تن است که این نیاز به طور کامل از داخل کشور تامین می‌شود.

 

وی تصریح کرد: 250 میلیون دلار برای واردات ماده اولیه سموم کشاورزی و سموم آماده مصرف مورد نیاز است که تا به امروز 140 میلیون دلار آن اختصاص یافته است.

 

وی تصریح کرد: 658 نوع سم ثبت شده در کشور وجود دارد که 18 درصد آن مربوط به سموم پرخطر، 22 درصد متوسط و 60 درصد کم خطر است. سیاست انجمن، حذف سموم پرخطر در مدت زمان کوتاه و جایگزین شدن آنها با محصولات کم خطر است./ تسنیم

ارسال نظر