اختصاص ارز نیمایی به واردات آفت‌کش‌های دارای تولید مشابه داخلی-راهبرد معاصر
قتل سه خواهر توسط برادر در بروجرد / قاتل دستگیر شد پرسپولیسی‌ها خواهان اخراج درویش شدند سپاهان قهرمان سوپرجام ایران شد ببینید/ پوتین: آرزوی بهترین‌ها را برای رهبر ایران داریم ببینید/ استقبال رسمی ولادیمیر پوتین از مسعود پزشکیان در کاخ کرملین ببینید/ ادای احترام پزشکیان در میدان سرخ مسکو ببینید/ آرزوی بغض‌آلود ابراهیم نبوی در شب پیروزی پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ سانحه هوایی مرگبار در کره جنوبی؛ پَر و خون در هر ۲ موتور هواپیما پیدا شد رابطه اوباما و همسرش شکرآب شده؟ / اوباما به سراغ همسر سابق برد پیت رفت؟ درگیری حسینی و رضاییان در اردوی استقلال / صدای کاپیتان استقلال را همه شنیدند برنامه بازی‌های فوتبال امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول ۱۵ زمین‌لرزه در ۳ نقطه فارس طی امروز رخ داد وقوع زلزله ۴.۷ ریشتری «وحدتیه» در استان بوشهر انفجار بقایای جنگی در ایلام ۲ مصدوم بر جا گذاشت صدور دسته چک از ۳۰ دی ماه منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان شد

اختصاص ارز نیمایی به واردات آفت‌کش‌های دارای تولید مشابه داخلی

رئیس انجمن تولیدکنندگان سموم کشور گفت: به واردات آفت کش‌های دارای تولید مشابه داخلی ارز نیمایی اختصاص می یابد که این امر شرایط نابرابری را برای تولید داخلی فراهم کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۰۳ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 24
کد خبر: ۲۱۹۹۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود گیل‌آبادی رئیس انجمن تولیدکنندگان سموم کشور اظهار داشت: شرایط رقابت برای تولید داخل سموم کشاورزی در مقایسه با واردات آنها منصفانه نیست و در حالی که به واردات این محصول ارز نیمایی داده می‌شود که تولیدکنندگان داخلی نیاز خود را بر اساس هزینه‌های بازار آزاد تامین می‌کنند و تنها در بخش ماده اولیه تولید ارز نیمایی اختصاص می‌یابد.

 

وی افزود: پیشنهاد می‌شود برای حمایت از تولید داخلی ارز سموم آماده وارداتی حذف و تعرفه واردات آنها افزایش یابد تا شرایط برای رقابت فراهم شود و تنها بخش کمی از سموم آماده اروپایی که از تکنولوژی خیلی جدید برخوردار هستند وارد شوند.

 

رئیس انجمن تولیدکنندگان سموم کشور ادامه داد: میزان سموم کشاورزی مورد نیاز تا پایان سال 35 هزار تن تا 40 هزار تن است که این نیاز به طور کامل از داخل کشور تامین می‌شود.

 

وی تصریح کرد: 250 میلیون دلار برای واردات ماده اولیه سموم کشاورزی و سموم آماده مصرف مورد نیاز است که تا به امروز 140 میلیون دلار آن اختصاص یافته است.

 

وی تصریح کرد: 658 نوع سم ثبت شده در کشور وجود دارد که 18 درصد آن مربوط به سموم پرخطر، 22 درصد متوسط و 60 درصد کم خطر است. سیاست انجمن، حذف سموم پرخطر در مدت زمان کوتاه و جایگزین شدن آنها با محصولات کم خطر است./ تسنیم

ارسال نظر