دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند

حمله پهپادی به دو نفتکش در دریای سرخ با پرچم‌های نروژ و هند

فرماندهی مرکزی نیروی دریایی آمریکا در شبکه اجتماعی ایکس گزارش داد که دو نفتکش که با پرچم‌های نروژ و هند شناوری می‌کردند در دریای سرخ مورد حمله هواپیما‌های بدون سرنشین قرار گرفتند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۰۳ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 24
کد خبر: ۲۲۰۰۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ کشتی BLAAMANEN با پرچم نروژی که به عنوان یک نفتکش مواد شیمیایی و نفت حرکت می‌کرد، از مفقود شدن یک پهپاد تهاجمی حوثی‌ها خبر داد. تلفات یا خسارتی گزارش نشده است.

کشتی دوم، سایبابا، یک تانکر نفت خام با پرچم هند متعلق به گابن، از برخورد با یک پهپاد خبر داد که در این مورد هم هیچ آسیبی گزارش نشده است.

ناوشکن آمریکایی Laboon به درخواست کمک کشتی‌های آسیب دیده پاسخ داد. در اعلامیه فرماندهی آمده است: این حملات چهاردهمین و پانزدهمین حمله شبه نظامیان حوثی به کشتی‌های تجاری از ۱۷ اکتبر است.

یک روز قبل، یک هواپیمای بدون سرنشین به نفتکش Chem Pluto که از عربستان سعودی به سمت هند در حرکت بود در ۲۰۰ مایل دریایی سواحل هند مورد حمله قرار گرفت و آسیب دید، اما تلفات جانی دربرنداشت.

در اواسط نوامبر، جنبش حوثی انصارالله که بر شمال یمن حکومت می‌کند، در مورد قصد خود برای حمله به هر کشتی مرتبط با اسرائیل در دریای سرخ هشدار داد و از سایر کشور‌ها خواست خدمه خود را از آن‌ها فراخوانند.

پس از این، برخی از شرکت‌های کشتیرانی تصمیم گرفتند حمل و نقل از طریق کانال سوئز را متوقف کنند و شرکت‌های انرژی بریتیش پترولیوم و Equinor حمل و نقل فرآورده‌های نفتی را با تانکر از طریق دریای سرخ متوقف کردند. / اسپوتنیک

مطالب مرتبط
ارسال نظر