شیخ نعیم قاسم: محور مقاومت مدیون ایران است/ هدف دشمن تسلط بر خاورمیانه است «نوری اصلان»، نماینده حزب اپوزیسیون جمهوری‌خواه خلق ترکیه، به عنوان جانشین «امام اوغلو» منصوب شد پوتین معاهده روسیه و ایران را به پارلمان ارائه کرد در نامه‌ای به شورای امنیت؛ ایران حضور القاعده در خاک خود را قویاً رد کرد آتلانتیک پیام‌های چت گروهی کابینه ترامپ را افشا کرد + جزئیات  اسلامی: مشارکت با بخش خصوصی را در سازمان انرژی اتمی کلید زدیم هشدار سرویس اطلاعات آمریکا: داعش در حال برنامه ریزی برای شروع درگیری مسلحانه در سوریه است تسهیل ویزا و عفو زندانیان؛ دیدار سفیر طالبان با مقام اماراتی فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند

رئیس اسرائیل: آزمون سختی در غزه داریم

رئیس رژیم صهیونیستی شامگاه یکشنبه در سخنانی در واکنش به کشته شدن دست کم ۱۵ نظامی این رژیم طی ۲۴ ساعت گذشته در غزه گفت که اسرائیل آزمون سختی در غزه داریم که نباید شکست بخوریم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۰۳ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 24
کد خبر: ۲۲۰۰۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی روز یکشنبه در سخنانی به کشته شدن ۱۵ نظامی اسرائیلی طی ۲۴ ساعت گذشته واکنش نشان داد.

وی در سخنان خود گفت: «هیچ گریزی از این جنگ برای از بین بردن حماس وجود ندارد».

رئیس رژیم صهیونیستی خطاب به گروه‌های سیاسی گفت: «از شما خواهش می‌کنم که در این زمان، اختلافات را کنار بگذارید».

هرتزوگ اضافه کرد: «آزمون سختی پیش رو داریم که نباید در آن شکست بخوریم».

ارتش رژیم صهیونیستی شامگاه یکشنبه خبر داد که یک افسر در بخش نیرو‌های زرهی در نبرد‌های شمال غزه کشته شده تا بدین ترتیب، شمار کشته شدگان ارتش اسرائیل طی ۲۴ ساعت گذشته به ۱۵ نفر برسد.

پیش از این ابو عبیده، سخنگوی گردان‌های القسام خبر داده بود که طی چهار روز گذشته، موفق شده‌اند، ۴۸ نظامی اسرائیلی را از پای درآورند و ده‌ها نفر را نیز زخمی کنند.

ابوعبیده با اشاره به انهدام ۳۵ خودروی نظامی اسرائیل، گفت که نیرو‌های القسام در این مدت، ۲۴ مأموریت نظامی انجام داده‌اند که شامل حملات خمپاره‌ای و بمب‌های ضد نفر و درگیری مستقیم با نظامیان صهیونیست بوده است.

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز در جلسه امروز کابینه گفت: «جنگ بهای بسیار سنگینی بر ما تحمیل می‌کند. با این حال، چاره‌ای جز ادامه جنگ نداریم.»

تلفات نیروی زمینی ارتش رژیم صهیونیستی در حالی در نوار غزه رو به افزایش است که تلویزیون اسرائیل (کان) اخیرا در گزارشی اعلام کرد که تل‌آویو طی هفته‌های آینده قصد خارج کردن نظامیان خود از نوار غزه را دارد.

ارتش اسرائیل در حالی نظامیان خود را از نوار غزه خارج خواهد کرد، که هدف مرحله دوم عملیات یعنی بازگرداندن اسرا در نبرد زمینی را محقق نکرده است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار