حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

حمله ارتش یمن به ۵ کشتی و ناو آمریکایی در اقیانوس هند و دریای سرخ

حمله ارتش یمن به ۵ کشتی و ناو آمریکایی در اقیانوس هند و دریای سرخ سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن امروز (دوشنبه) از انجام سه عملیات و هدف قرار دادن سه کشتی به همراه ۲ ناو جنگی آمریکایی در دریای سرخ و اقیانوس هند خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۱ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 27
کد خبر: ۲۴۲۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در این باره اعلام کرد: در عملیات نخست، کشتی آمریکایی LAREGO DESERT در اقیانوس هند هدف قرار گرفت.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت: کشتی اسرائیلی (MSC MECHELA) نیز در عملیاتی دیگر در اقیانوس هند هدف قرار گرفت.

وی افزود: کشتی اسرائیلی (MINERVA LISA) نیز به دلیل نقض تصمیم ممنوعیت ورود به بنادر فلسطین اشغالی در دریای سرخ هدف قرار گرفت.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن همچنین از هدف قرار دادن ۲ ناو جنگی آمریکایی در دریای سرخ خبر داد.

یحیی سریع تاکید کرد: عملیات‌های دریایی، موشکی و نیروی هوایی یمن با موفقیت به اهداف خود دست یافتند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد که نیرو‌های مسلح یمن تا پایان تجاوزات و رفع محاصره مردم فلسطین در نوار غزه، به کمک به ملت مظلوم فلسطین و عملیات‌های خود ادامه خواهد داد. / المسیره

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha