دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

حمله پهپادی به دو نفتکش در دریای سرخ با پرچم‌های نروژ و هند

فرماندهی مرکزی نیروی دریایی آمریکا در شبکه اجتماعی ایکس گزارش داد که دو نفتکش که با پرچم‌های نروژ و هند شناوری می‌کردند در دریای سرخ مورد حمله هواپیما‌های بدون سرنشین قرار گرفتند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۰۳ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 24
کد خبر: ۲۲۰۰۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ کشتی BLAAMANEN با پرچم نروژی که به عنوان یک نفتکش مواد شیمیایی و نفت حرکت می‌کرد، از مفقود شدن یک پهپاد تهاجمی حوثی‌ها خبر داد. تلفات یا خسارتی گزارش نشده است.

کشتی دوم، سایبابا، یک تانکر نفت خام با پرچم هند متعلق به گابن، از برخورد با یک پهپاد خبر داد که در این مورد هم هیچ آسیبی گزارش نشده است.

ناوشکن آمریکایی Laboon به درخواست کمک کشتی‌های آسیب دیده پاسخ داد. در اعلامیه فرماندهی آمده است: این حملات چهاردهمین و پانزدهمین حمله شبه نظامیان حوثی به کشتی‌های تجاری از ۱۷ اکتبر است.

یک روز قبل، یک هواپیمای بدون سرنشین به نفتکش Chem Pluto که از عربستان سعودی به سمت هند در حرکت بود در ۲۰۰ مایل دریایی سواحل هند مورد حمله قرار گرفت و آسیب دید، اما تلفات جانی دربرنداشت.

در اواسط نوامبر، جنبش حوثی انصارالله که بر شمال یمن حکومت می‌کند، در مورد قصد خود برای حمله به هر کشتی مرتبط با اسرائیل در دریای سرخ هشدار داد و از سایر کشور‌ها خواست خدمه خود را از آن‌ها فراخوانند.

پس از این، برخی از شرکت‌های کشتیرانی تصمیم گرفتند حمل و نقل از طریق کانال سوئز را متوقف کنند و شرکت‌های انرژی بریتیش پترولیوم و Equinor حمل و نقل فرآورده‌های نفتی را با تانکر از طریق دریای سرخ متوقف کردند. / اسپوتنیک

مطالب مرتبط
ارسال نظر