رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پزشکیان در گفتگو با مهدی المشاط: انسجام، مانع ظلم دشمنان به مسلمانان خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار قوی در دمشق ۲۴ شهید در حمله اسرائیل به مدرسه‌ای در شرق غزه بررسی آخرین همکاری‌های دو جانبه ایران و روسیه در دیدار تخت روانچی و رودنکو آغاز اخراج پناهجویان افغان فاقد مدارک قانونی از پاکستان ادعای یک خبرنگار آمریکایی درباره زمان آغاز مذاکرات ایران و آمریکا بیانیه حزب الله علیه حملات وحشیانه آمریکا و اسرائیل ترامپ پس از اعمال تعرفه علیه دیگر کشور‌ها: عمل تمام شد؛ بیمار در حال بهبود است موافقت حماس با پیشنهاد جدید آتش‌بس در غزه

حمله پهپادی به دو نفتکش در دریای سرخ با پرچم‌های نروژ و هند

فرماندهی مرکزی نیروی دریایی آمریکا در شبکه اجتماعی ایکس گزارش داد که دو نفتکش که با پرچم‌های نروژ و هند شناوری می‌کردند در دریای سرخ مورد حمله هواپیما‌های بدون سرنشین قرار گرفتند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۰۳ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 24
کد خبر: ۲۲۰۰۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ کشتی BLAAMANEN با پرچم نروژی که به عنوان یک نفتکش مواد شیمیایی و نفت حرکت می‌کرد، از مفقود شدن یک پهپاد تهاجمی حوثی‌ها خبر داد. تلفات یا خسارتی گزارش نشده است.

کشتی دوم، سایبابا، یک تانکر نفت خام با پرچم هند متعلق به گابن، از برخورد با یک پهپاد خبر داد که در این مورد هم هیچ آسیبی گزارش نشده است.

ناوشکن آمریکایی Laboon به درخواست کمک کشتی‌های آسیب دیده پاسخ داد. در اعلامیه فرماندهی آمده است: این حملات چهاردهمین و پانزدهمین حمله شبه نظامیان حوثی به کشتی‌های تجاری از ۱۷ اکتبر است.

یک روز قبل، یک هواپیمای بدون سرنشین به نفتکش Chem Pluto که از عربستان سعودی به سمت هند در حرکت بود در ۲۰۰ مایل دریایی سواحل هند مورد حمله قرار گرفت و آسیب دید، اما تلفات جانی دربرنداشت.

در اواسط نوامبر، جنبش حوثی انصارالله که بر شمال یمن حکومت می‌کند، در مورد قصد خود برای حمله به هر کشتی مرتبط با اسرائیل در دریای سرخ هشدار داد و از سایر کشور‌ها خواست خدمه خود را از آن‌ها فراخوانند.

پس از این، برخی از شرکت‌های کشتیرانی تصمیم گرفتند حمل و نقل از طریق کانال سوئز را متوقف کنند و شرکت‌های انرژی بریتیش پترولیوم و Equinor حمل و نقل فرآورده‌های نفتی را با تانکر از طریق دریای سرخ متوقف کردند. / اسپوتنیک

مطالب مرتبط
ارسال نظر